reklama

reklama

Kopřivná Bike Festival 2016 – pozvánka

Koprivna-festival-2016-startPaní zima se snad již konečně vzdala svého snažení trápit nás přívalem studeného vzduchu od severu a jedné studené fronty s batohem černých mraků za druhou, proto nastává ten pravý čas začít plánovat bikové akce v roce 2016. Jedním ze zajímavých tipů je Festival na Kopřivné u příležitosti zahájení letošní sezony.

Kopøivná Bike Festival 2016 - pozvánka
(tisková zpráva)
Rádi bychom vás pozvali na Kopřivná Bike Festival 2016, který se bude konat první červnový víkend (4. – 5. 6. 2016) v Malé Morávce pod Pradědem.

Tímto víkendem se nejen oficiálně rozjede Bike park Kopřivná v roce 2016, ale také budete mít možnost vyzkoušet a otestovat kola od spousty světových značek, jakými jsou Lapierre, Ghost, RB, Kona, Kellys, Commencal, Norco, Salsa a těšit se můžete i na prezentaci oblečení, komponentů a dalších a dalších produktů.

Pro zájemce budou připraveny dva testovací XC okruhy, kde bude možnost vyzkoušet XC i enduro kola, samozřejmě budou k dispozici i tratě v bike parku (jednoduchý Fun trail, zábavný Spicy freeride, či i nejnáročnější sjezdová trať).

Na kopec se můžete nechat vyvézt čtyřsedačkovou lanovkou, k dispozici bude i kotva, která vede do poloviny kopce, a kdo bude mít dostatek sil, tak si může kopec po vyznačeném trailu pěkně vyšlapat sám „za své“.

Pro účastníky s vlastními koly bude zajištěno i hlídání kol po dobu, kdy se budou věnovat samotnému testování.

Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka

Nebude nouze ani o bohatý doprovodný program a tři hlavní závody.

SJEZDOVÉ ZÁVODY

Pro všechny příznivce sjezdu jsme se rozhodli uspořádat závod, kde se bude bojovat nejen proti časomíře, ale závodníci se budou rovněž snažit ukořistit netradiční trofej a bonus 5000 Kč. Ten je určen pro nejrychlejšího závodníka celého festivalu.

Závodit se bude ve třech kategoriích
Muži, Ženy, Junioři. Ve všech kategoriích se budou vyhlašovat vždy tři nejrychlejší jezdci!

Trénink
Probíhat bude v sobotu 4. 6., samotný závod se potom odehraje v neděli 5. 6., kdy dopoledne na závodníky bude čekat semifinálová jízda a odpoledne se pojede finále!Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka

FUN NIGHT RACE

Sobotní večer se na bike parkovém Fun trailu pojede Fun Night Race, který rozhodne o nejrychlejší nočním závodníkovi. Startovat se bude ve 20:00 od horní stanice lanovky a na závodníky bude čekat trať s délkou přes 3 km. Vyhlašovat budeme dvě kategorie – muži, ženy.Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

BIG AIR BAG BEST TRICK

Bike Park Kopřivná disponuje velkým nafukovacím Big air bagem a letos na něm opět uspořádáme velkou show o krále nejlepšího triku! Sobotní odpoledne tak bude plné neskutečných poletů a adrenalinu!Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka

DĚTSKÝ KOUTEK

Nezapomínáme ani na naše nejmenší. Během celého víkendu bude pro děti připravený dětský bikový koutek, kde bude ve vybraných časech možnost svěřit své ratolesti pod dohled zkušených bikerů/instruktorů, kteří se jim budou na vymezené dráze věnovat.

Těšit se můžete také na sobotní večerní koncert a Jägermeister party. Prostě vás čeká víkend plný zábavy a kol!

Už nyní si termín 4. – 5. 6. 2016 rezervujte v kalendáři a doufáme, že se na Kopřivné potkáme.

Více informací najdete na Facebook stránce akce
dále na stránkách areálu Kopřivná www.koprivna.cz
a co nevidět i na nově vznikajících stránkách celého festivalu…

Foto: David Kužela
Video: David Kužela, Richie Šimek –

Bike Park Kopřivná – Opening 2015

Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka