reklama

reklama

Pondělní videonálož (39 – 15:)

Pondelni-videonaloz-39-15Jsem vám toho minulý týden nasliboval a zase z toho půlka nedopadla, sakra! Zase se toho sešlo víc než kolik jsem předpokládal. Tento týden ale už musím konečně dodělat poslední dva testy z období prázdnin a pomalu se vrhnout na nová kola a nové produkty. Do té doby se můžeme bavit následujícími videi.

Co nás čeká tento týden na BikeAndRide.cz

Úkolem číslo jedna, který jsem si pro sebe stanovil, je dodělat už konečně ty dva poslední testy z léta!!! Zítra dopoledne by mohl být hotov exkluzivní test Santa Cruz 5010, do konce týdne bych si pak rád vyšetřil trochu času na Rocky Mountain Thunderbolt MSL 750. Mezi tím už řeším nějaké nové testovačky ročníku 2016, tak se nebojte, že by po dokončení těchto testů došlo k většímu testovacími výpadku 🙂

Mezi testy potřebuju vklínit ještě dvě reportáže z prezentace novinek Ghost, Lapierre, Salsa a Knog, stejně jako z druhé akce, kde byly k vidění produkty Cannondale, GT, Maxxis, Uvex atd. I to jsem myslím sliboval před týdnem, ale nakonec jsem byl rád, že jsem se podíval alespoň na novinky Giant, Giro a Bell 2016. Mezi tato témata by se měl zařadit ještě jeden závěrečný fotoreport z letošního Eurobiku, další představení lokálního bikeparku a uvidíme, na co dalšího zbude čas…

„Geilicious“ Engiadina
Luxusní traily, famózní výhledy a výtečná čokoláda! Kdo by si nechtěl udělat výlet do Švýcarska!

Darklight Trailer
Jezdit přes den je nuda! V noci to má pořádné koule a tenhle biják to bude zase jednou pastva pro oči!!!

Behind the Scenes – Josh ‚Ratboy‘ Bryceland: Madeira Dreamin‘
Pokud jste se dívali minulý týden na naši videonálož, pak vám jistě neunikl tento povedený snímek, kde Ratboy brázdí prašné traily na ostrově Madeira. Dnes se máte možnost kouknout na to, jak tento snímek vznikal.

Lil Shredder Bikes: Phenomenal
To je zase něco pro mě… Malí kluci, co už teď jezdí líp, než jak kdy dokážu ovládat kolo já! Ale je to pěkný pohled a pozitivní poselství, že náš sport s naší generací neumře.
Lokalita: Whistler Bike Park

Chromag: Stephen Matthews – The Shore
Hmmm, Kanada! A klasická lokalita North Shore k tomu… Je třeba něco dodávat? Snad jen že jsem byl překvapen, když jsem zjistil, že jezdec Chromagu, Stephen Matthews, drtí zdejší traily na Ghostu RIOT!

The Evolution of the Mountain Bike with Darren Berrecloth
Působivý, přitom celkem stručný příběh Darrena Berreclotha, který vypráví, jak začínal s horskými koly, s nimiž se dalo jet do kopce, ale dolů to nebylo nic moc. Pak se začaly objevovat luxusní FR a DH mašiny, ale s nimi se zase nedalo pořádně dostat na kopec. Nakonec to rozsekl Specialized SX Trail a jeho nástupci… Abych pravdu řekl, musím s Darrenem souhlasit, jelikož poslední SX Trail byl vážně skvělým kolem, na které budu ještě dlouho vzpomínat!

Údržba Rychlebských stezek
Výmluvné video vysvětlující, proč bychom měli zaplatit dobrovolný příspěvek, když se vydáme na Rychlebské stezky. Jo, kluci tam jedou tento víkend na Enduro, já tam mám naplánovanou ještě jedou prezentační zastávku v půlce října. Už se těším. Zejména když vidím ty nové lávky!!!

Ružomberok – 2015 – léto
Další z videoreportů mapujících bikeparky u nás a v blízkém okolí! Více v kategorii MTB Bikepark

Scott Enduro X Race – Dolní Morava 2015
Záznam finálového závodu letošního ročníku Enduro X Race, který nebyl rozhodně zadarmo. Velké kopce, těžké transfery, dlouhé náročné erzety, polom, který závod málem zastavil a do toho po parném létě poctivé horské počasí. Co bych vám víc povídal, koukněte na video nebo soi přečtěte reportáž – Enduro X race Dolní Morava 2015.

**BONUS**
Kacpa – SummerTime 2015 (Jay Alvarrez and Alexis Ren)
Zas jedna malá provokace na konec… Kdybyste třeba chtěli vypadnout ještě někam za teplem!