reklama

reklama

GHOST Lector – návrat legendy

GHOST-Lector-2015Jak je to dávno, co byl poprvé představen Ghost Riot se svými výraznými ostrými hranami? Musel to být rok 2013 a představení novinek Ghost 2014. Tehdy bylo řečeno, že se v duchu jeho tvarosloví v budoucnu vydají i další modely Ghost. Chvíli to trvalo, avšak nyní se zdá, že se ona věštba naplňuje.

(tisková zpráva)
Lehký karbonový závodní 29“ hardtail GHOST Lector sdílí agresivní a ostře řezaný design svého mnohokrát oceněného krajana modelu RIOT a rozšiřuje tak nový směr produktových řad GHOST.

V minulosti sloužil název LECTOR k označení „nejlepších“ modelů v nabídce značky GHOST. Díky tomuto novému modelu prezentujeme produkt, který si jméno LECTOR zaslouží stejným právem. Je navržen s novými inovativními funkcemi, je vybaven ohromujícím „stealth“ designem a může se pochlubit výjimečné nízkou hmotností. LECTOR proto přichází jako „TO NEJLEPŠÍ“.

Zároveň jsme velmi hrdí, že můžeme oznámit první ocenění LECTORa v rámci Taipei Cycle d&i Award, a to ještě před oficiálním představením. Taipei Cycle d&i Award slouží jako důkaz, že již teď je LECTOR nejlepší ve své třídě.

TAITRA (External Trade Devolepment Council Taiwan) a TBA (Taiwan Bicycle Association) organizují Taipei Cycle d&i awards 2015, hodnotilo se 209 výrobků z 15 zemí světa. Porota brala v úvahu následující kritéria: stupeň inovace, kvalita designu, zpracování, výběr materiálu, udržitelnost životního prostředí, funkčnost, užitečnost, bezpečnost, ergonomie a univerzální design.

Ocenění budou prezentována na tiskové konferenci Taipei Cycle Pre-Show 17. března 2015 a LECTOR bude vystaven mezi vítěznými produkty od 18. do 21. března na výstavě Taipei Cycle Show v prvním patře budovy Taipei World Trade Center Nangang Hall.