reklama

reklama

Happy New Year 2015

BnR Garda Trip 2014 - fotoreportKonec roku 2014 se rychle blíží a od toho následujícího nás dělí pouhé hodiny. Za celou redakci BikeAndRide.cz, jakož i za všechny redakční kamarády a občasné přispěvovatele, bych vám všem rád poděkoval za dosavadní přízeň a popřál veselého silvestra a co největší rozkvět vaší osobnosti, bikových dovedností, zážitků i osobního života v roce 2015.

Rok 2014 byl možná všelijaký, pro web BikeAndRide.cz ale znamenal poměrně velký rozvoj, více obsahu, více testů, více čtenářů a snad i více rozličných témat. Co je ale důležitější, toto vše bylo pouze základem rozvoje, jaký plánujeme na rok 2015. Nebudu se teď zaobírat tím, co vše jsme si na sebe a pro vás připravili, ale vězte, že vylepšení a rozkvět našich aktivit jistě nepřehlédnete.

Pro dnešek konec proslovů, jde se slavit. Já osobně se na nový rok těším jako jsem se již dlouho netěšil, jelikož v něj vkládám velké naděje.

*A za všechny nedokončené testy, které jsem slíbil do konce roku zveřejnit, ale přes svátky jsem si na ně jaksi nenašel čas, se omlouvám. Jedno z mých předsevzetí bude znít: „Koukej si hned zkraje roku vyčistit stůl a dodělat resty(testy)“

BnR Garda Trip 2014 - fotoreport