reklama

reklama

2015 – NEW YEAR fídeos

New-year-fideosNevím jak vám, ale u mě se oslava nového roku poněkud zvrhla a pokud někdo víte, co to jsou krvavá záda, tak nejspíš pochopíte, proč mě ještě dnes brní hlava!!! Pojďme tedy rok 2015 odstartovat pozvolna – menší dávkou zajímavých video editů!

Los Tomanos – #pjurenduro 2014
Tohle krátké novoroční video mapuje menší bikový trip „Losíka“ a jeho kamaráda na „Černošické zatáčky“. Sranda, těsně před Vánoci jsem tam byl na GT Helion Carbon Pro a bylo tam jen trochu mokro. Na sněhu je to ale jiný level.

Mountain Biking with Dan Atherton & Friends: Europe Ch. 4
Dan Atherton a jeho přátelé objíždějí různé lokality a mapují ideální místa pro jejich vpravdě extrémní biking!

Ride Slovenia
„Objevných videí“ máme dnes hned několik. Zde je záznam z tripu Jonathana Tubmana (rideslovenia.com) a Alexe Stocka (2013 British Enduro Champion), kteří se srdnatě vrhají na strmé a extra technické traily v Slovinských Alpách.

Ride Slovenia from MZ Pix on Vimeo.

Trail Hunter – Japan
Další exotika! Pro změnu v podání Matta Huntera, který se v doprovodu světoznámého fotografa Sterlinga Lorence, ale také filmaře Matta Milese vypravil prozkoumat nejzajímavější traily Japonska!

Fat Free: Fat Bike Freeriding on a Rocky Mountain Blizzard
Toto video jsem dnes již samostatně postoval na facebooku, ale proč si ho nepřipomenout? Velké hvězdy bikingu (Geoff Gulevich, Wade Simmons a Brett Tippie za doprovodu Andrease Hestlera a Frasera Vaageho) si zde dokonale užívají jízdu na fatbiku. Moje zážitky z Jeseníků nejsou sice až tak extrémní, ale Specialized Fatboy jsem si zde také užil skutečně naplno!

Fat Free: Fat Bike Freeriding on a Blizzard from Rocky Mountain Bicycles on Vimeo.

BONUS – Radwanderung…
Je to sice už starší kousek, ale když nám na něj zase padlo oko, bylo by škoda se o něj nepodělit… Už jen proto, že se mě teď ptal jeden kamarád, který se nedávno díval na naše video z podzimní Gardy, zda mě přestal bavit život. Nepřestal, na Gardě to byla ještě pohoda!!!