reklama

reklama

BnR Trip | Závist – Jarov a zpět

BnR Trip - Závist & JarovJe krásné vlastnit úžasné kolo, ale k čemu vám je, když nevíte, kam s ním vyrazit. Proto se s vámi snažíme sdílet naše „testovací výlety“ a inspirovat vás tak k objevení míst, jež vám prozatím zůstala skryta. Zde je náš poslední záznam trasy z okolí Prahy – výlet na bývalé hradiště Závist, Jarov a tzv. Jarovskou skálu a zpět na Točnou.

Dnes se nebudu zabývat podrobnějším popisem trasy. Vězte jen, že na tento okruh už to chce trochu vyšší zdvihy (140 mm ideál) a především pak solidní pláště. I když samozřejmě neříkám, že se to nedá objet na lehkém 120 mm kole. Připravte se na výživná stoupání a strmé sjezdy. Nebuďte líní a nemáte-li teleskopickou sedlovku, zasuňte sedlo do rámu ručně.

My jsme na několika místech sedlovku vyndali z rámu zcela, jelikož Cannondale Trigger 4 ji má i u velikosti M 400 mm dlouhou, a proto šla zasunout jen o pár centimetrů.
Představení novinek Cannondale 2015

A ještě jedno upozornění! Údolí Lhoteckého potoka (Károvské údolí) je místem ochrany přírody. Pohybujete se zde proto s náležitým respektem k přírodě i ostatním uživatelům. Neničte lávky apod. Znáte to!

Základní data
Lokalita: Praha – jih
Délka: 22 Km
Převýšení: 1263 m
On-line mapa a GPX data

BnR Trip - Závist & Jarov

BnR Trip - Závist & Jarov
Vyhlídka nad Jarovem – vlevo Vrané nad Vltavou, vpravo Zbraslavský lom (Báně)

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)