reklama

reklama

Life on Wheels – kompletní série (video)

Life on Wheels - trailerNedávno jsme upozornili na finalizaci velkého filmového projektu Life on Wheels, který měl premiéru 6. listopadu tohoto roku. Nyní se postupně do světa dostávají jednotlivé epizody – zde jsou první dvě. Prvních zhruba 40 minut celého filmu.

Pro připomenutí:
Obsahem snímku je putování s teamem Lapierre Gravity Republic v rámci světového poháru UCI a Mistrovství světa v MTB 2013. Tento film je o osobnostech, které tvoří základ teamu a o charakteru každého z nich. Nezaměřuje se pouze na jezdce, ale také na mechaniky, manažery a všechny ostatní „účastníky zájezdu“, kteří ve fungování teamu hrají podstatnou roli.

Life on Wheels – Epizoda 1

V první části sledujeme členy týmu Lapierre Gravity Republic v rámci jejich putování po závodech světového poháru UCI 2013 a rovněž mistrovství světa.

Life on Wheels – Epizoda 2

V druhém dílu se vydáme s teamem Lapierre Gravity Republic na víkend do Val Di Sole (Itálie), do střediska Portes du Soleil, ale také do Andory a do Mont Ste Anne.

Life on Wheels – Epizoda 3

Třetí díl nám ukáže, jak probíhal závodní víkend v Mont Ste Anne, jak Blenky cestoval zpět domů do Francie, aby se pak vydal do Mont Ventoux a dále do Norska a Jižní Afriky…

Life on Wheels – Epizoda 4

Ve čtvrtém a posledním dílu seriálu Life on Wheels zapomene Loris kde je… V Norsku budeme svědky hned několika cest na stupně vítězů pro členy teamu… Celý příběh pak vyvrcholí velkou peckou v Leogangu!

Účinkují: Sam Blenkinsop, Loic Bruni, Emmeline Ragot a Loris Vergier
Režie: Aaron Bartlett