reklama

reklama

Město na kole – již tento víkend!

Město na kole 2013Richard Gasperotti: „Zdarec jak sviň! Rád bych vás všechny pozval na jednu vypečenou akci na náplavce pod Františkem v Práglu, která startuje již tuto sobotu 3. dubna. Určitě přijďte, bude veselo, ratata na vrata!“

Město na kole 2013
*Tisková zpráva
Již několik let po sobě se na pražském nábřeží koná cyklistický festival s názvem „Město na kole“, který je koncipován tak, aby si v jeho rámci našli „to své“ všichni vyznavači dvou kol bez ohledu na jejich rozměr, šíří a podobnu vzorku.

Na festivalu se představí stezky a resorty, odstartují závody, dojde na rady se sezonním servisem, ale hlavně bude možné zírat na borce předvádějící ve vzduchu všemožné i nemožné triky a akrobatická čísla.

Těšit se můžete na bitvu mezi profíky i příchozími jezdci v kategorii „open“, kteří se utkají slopestyle trati za jějíž realizací něstojí nikdo jiný než věčně vysmátý pan Gaspi, alias Richard Gasperotti. Jeh trať bude obsahovat, vedle jiného také atraktivní přejezd přes Jagermeister Tatru s následným dropem z korby a řadu jiných libůstek.

Je to pro vás pořád málo? Co když vám řekneme, že se na místě po celou dobu závodů budou natřásat kočičky z MAXIMA! Které určitě nepřijdou s prázdnou.

Vedle toho se mohou diváci těšit hlavně na skvělou podívanou v podání nejlepších domácích jezdců jako jsou Jan Netro Netrval, bratři Liškové, Jakub Kalina, Klauz či Dan Frank. A na co se můžou těšit jezdci? Krom atraktivní trati pod Pražským Hradem a výrazné divácké kulisy se budou bít také o hmotné statky.

Vítěz kategorie Open si domu odveze zbrusu novou kamerku GoPro Hero 3, sluchátka BUXTON a další ceny od sponzorů – dohromady dobroty v hodnotě téměř 15 000 Kč! A ani další fleky nepřijdou zkrátka. Krom prize money nafasujou tašky nacpané matrošem od firem ELECTRIC, BUXTON, DAKINE, KATMAR a MAXIM.

Přibližný harmonogram (časy se můžou v závislosti na okolnostech trochu posunout):
10:00 – 12:00 Registrace jezdců u FR.cz stanu
13:00 – 15:00 Trénink Open a pozvaných jezdců
15.30 – 17:30 Kvalifikace
20:00 Hlavní závod (finále, super finále)

Registrace bude na místě v modrém freeride.cz stanu, ale pokud už teď 100% víš, že budeš závodit, můžeš si svůj flek zarezervovat na mailu ondra@freeride.cz. Počet startovních míst je omezen a čas jamu se blíží. Takže neotálej s možností zúčastnit se na ojedinělé akce v centru Prahy.

A co by to bylo za akci bez vyhlášení na pořádné party? Oficiální Jagermeister párty se uskuteční v klubu „2.Patro“ v Dlouhé ulici. Ta startuje ve 22.00 a čeká vás naladěná muzika od DJ NobodyListen a DJ Akvamena, následně i exhibice v podání Dominika Nekolného, Patrika Raše a Michala Kupece, premiéra vyšperkovaného flatland videa BIG SHOCK! BMX TEAM 2012 a litry ledově namraženého Jégra.

Komu to nebude stačit v sobotu, může dorazit ještě v neděli a podpořit kluky v exhibicích, které budou probíhat cca 4x mezi 11 a 17 hodinou, nebo sebrat odvahu, bike a pod dozorem do dráhy vyrazit v rámci volných jízd sám.

Video puzvánka Dominik Nekolný & Gaspi

pozvánka na Město na kole 2013 from matej on Vimeo.