reklama

reklama

Česká Enduro serie – vyhlášení sezóny 2018

Minulý týden ve čtvrtek proběhlo v Praze v restauraci L’Osteria, tedy na nové adrese, slavnostní vyhlášení celkových vítězů, a tím pádem i oficiální završení enduro sezóny 2018. Na akci byla přítomná většina jezdců z nejvyšších příček celkového hodnocení, kteří si převzali nejen medaile a hodnotné ceny, ale také stylové dřevěné plakety.

Nová lokalita byla pro tento slavnostní akt vybrána velice dobře, jelikož restaurace, kde se tento ceremoniál odehrával několik posledních let, byl prostorově poněkud nedostačující. Člověk byl sice v těsném kontaktu se závodníky, jejich doprovodem a řadou lidí „motajících“ se okolo České Enduro Serie, často to zde ale bylo těsnější, než by si člověk přál.

Naopak letos bylo prostoru dost, i když se i tak sklepení, kde se celá akce odehrávala, slušně zaplnilo celou plejádou jezdců a jejich doprovodu. Vyhlašování samotné jsem přitom já osobně těsně nestihl, zdrželi mě rodinné povinnosti, i tak jsem si užil alespoň veselou a družnou náladu, která zde panovala až do pozdnějších večerních hodin.

Ohledně celkových výsledků se ani letos žádné zásadní překvapení neodehrálo, alespoň v hlavních, a tedy nejvíce sledovaných kategoriích. I nadále tedy zůstává králem domácího endura Michal Prokop, královnou pak Andrea Drengubáková.

Ostatní celkové vítěze najdete na fotografiích, podrobné výsledky pak najdete na webu: enduroserie.cz/../vysledky

Foto: Jara Sijka Photography / jarasijka.com (celá fotogalerie: facebook)

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)