reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #27_2018

Je to tady, přátelé! Léto začalo a my se pomalu přepínáme do prázdninového módu. Sice to nebude znamenat dva měsíce nečinnosti, toho se nemusíte bát, ale rozhodně o něco ztlumíme kadenci, s jakou normálně sypeme články na web.

V zásobě přitom máme řadu témat, reportáží či testů, které budeme postupně vypouštět do světa. V rámci letního provozu nás čeká i několik prezentačních akcí, kupříkladu přesně za týden Eurobike 2018! Jeho termín byl letos posunut téměř o dva měsíce dopředu a celkově se mění jeho formát. Sami jsme zvědavi, co na tomto veletrhu najdeme, kolik velkých značek zde bude (opět) chybět a kolik menších je případně nahradí.

Dnes pojďme tedy úvodník výrazněji zkrátit a mrknout hned na videa. Další obsah pak průběžně sledujte na webu, Facebooku nebo Instagramu BikeAndRide.cz

Troy 2019 : Higher Purpose

Je to tady! V rámci testu Devinci TROY jsme spekulovali, že se již pracuje na nové generaci, a zároveň, že se možná dočkáme i 29″ verze. Zde je jeho představení, sami se k tomuto kolu ještě vrátíme v samostatném článku. Více na www.devinci.com

Escape to Hornby Island

Parádní fotogalerie a celá story na www.pinkbike.com

SUMMER SOLSTICE – Crossing Chartreuse Range

Story a foto na www.pinkbike.com

Sam Hill trail shredding in Tennessee

Don’t Not Go – The North Shore Triple Crown

Coastal Crew x Turbo Kenevo

Did we pull it off?

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

2018 ENDURO X RACE

Připomínka letošního Mistrovství ČR v Enduru. Atmosféru tohoto závodu vám rovněž připomenou naše reportáže (část #1 – RZ1-RZ4 | část #2 – RZ5-RZ7), případně rozhovor s vítězem elitní kategorie Milanem Myšíkem.

Lipno RAW

SCHÖNECK – bikepark kousek za hranicemi, kde se naučíte skákat

**BONUS**

How Much Does Weight Affect Mountain Biking?

Danny MacAskill, Ali Clarkson, Ben Travis and Duncan Shaw Ride Fort William!

Cycling MTB Motivation: Emily Batty Instagram Edition

SAGAN 150KM SOLO BREAK TO WIN NATIONAL CHAMPIONSHIPS HIGHLIGHTS