reklama

reklama

Danny MacAskill’s Postcard from San Francisco (VIDEO)

Danny MacAskill je legenda, kterou snad není třeba nikomu představovat. Svými triky a zábavnými i ohromujícími videi nás baví již od roku 2009 a pro mnohé je také silným zdrojem inspirace. I díky Dannymu je třeba Fabio Wibmer dnes tam, kde je! Danny si přitom aktuálně udělal výlet do San Francisca, které si tak můžeme prohlédnout z řady netradičních úhlů.

Nejnovější Dannyho video není vlastně nijak extrémně výjimečné, o to lépe zapadá do jeho dosavadní „produkce“. Je to ale rozhodně příjemná a pozitivní podívaná. Navíc vlastně i dost přirozená, protože přímo do hlavní části videa je vloženo několik záběrů, kde to Danny tak úplně nezvládl a poroučel se k zemi. Naštěstí to ale žádné dramatické pády nebyly.

Poselství tohoto „filmu“ je vlastně prosté. Nevymýšlet zásadně nové věci, ale vrátit se ke kořenům a vytvořit snímek vzdávající čest počátkům Dannyho videí, která začínala právě všemožnými trialovými triky v městském prostředí. Tentokrát ale v poněkud jiném prostředí, které nabízí více i méně známá místa San Francisca jako je Golden Gate Bridge, ostrov Alcatraz, zdejší Chinatown nebo slavná tramvajová linka.

Více již ve videu a jako doprovod v galerii níže.

Foto: Dave Mackison  / Red Bull Content Pool 

reklama