reklama

reklama

Pondělní Videonálož #17_2019 (ve středu, no a co?)

Všichni, kdož sledujete naše redakční sociální profily (zejména Facebook / Instagram) jste bez pochyb zaznamenali, že jsem se s partou kamarádů „flákal“ celé Velikonoce ve Finale Ligure, což je jednoduše úžasný MTB Disneyland pro enduro a all-mountain nadšence. Tedy na své si zde přijdou i silničáři a XC chrti, ale to my zrovna nejsme!

Každopádně o tomto výletu si jistě ještě něco povíme, jelikož jsme toho na severu Itálie, nedaleko od Janova (před časem nechvalně medializovaného kvůli spadlému dálničnímu mostu – loni jsem po něm jel jen pár měsíců před jeho zhroucením!), projezdili víc než dost. Rád bych tedy popsal, či alespoň nastínil, či pro někoho připomněl, jaké z více či méně známých trailů stojí za to, kam nemá příliš cenu jezdit a co naopak nesmíte vynechat, pokud se na toto místo dostanete.

Dotknout bych se chtěl také tématu použité výbavy, kdy jsem s sebou měl svůj nový osobní bike Lapierre Zesty AM 3.0 FIT (M/27,5“) – představeno v Pondělní Videonáloži #15_2019 –, který jsem si před výletem náležitě upravil a již nyní můžu prozradit, že pár kroků pro jeho vylepšení je ještě v běhu…

Toto vše ještě přijde! Nyní se musím trochu vzpamatovat z pěti dní intenzivního bikování od rána do večera, z cesty zpět, která při všech zácpách a zastávkách trvala něco přes 13 hodin, a prostě se dát celkově dohromady. Dnešní úvodník bude tedy výjimečně až takto krátký, pojďme radši hned na videa a těšme se na další testy, kterých mám v šuplíku hned několik, další stroj na zkoušku už se na mě těší a v plánu testů jich je ještě pořádná hromada! Do prázdnin bude rozhodně co dělat a co číst!!!

www.instagram.com/bikeandride.cz

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

RANSOM – SPEED

Pro začátek jeden rychlý emotivní video-výkop v sedle poslední generace Scott Ransom!

Více info a fotek na: www.pinkbike.com

Carter Krasny // GREEN ROOM

Kanada, Vancouver Island, Norco… Co lepšího si přát? Jmenovat se Carter Krásný!!!

Foto atd. na: www.pinkbike.com

Back on home dirt

Když už jedeme tu Kanadu! Zde malé nahlédnutí na traily v okolí města Vernon, British Columbia!

Trippin – Trail Centre Check – Fort William

Zapomeňme na Kanadu, připomeňme značku Scott a pojďme se přesunout do Evropy, do skotského Fort William, které možná zůstane i po případném odchodu UK v EU, díky čemuž bychom se tam mohli podívat „na občanku“.

Foto na: www.pinkbike.com

Bike Storm

Jen tak k přilepšení ještě jedno video z Itálie, lokalita Sestri Levante, na druhou stranu od Janova než je Finálko… Taky hezké!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

DH lajna Ještěd

Jak říká Vojta Bláha: „DHáčko za Honzou Čepelákem… Je potřeba občas provětrat dorazy na pořádný sjezdový trati!“

BIKEPARK KAREŠ – DOUBLETROUBLE + HRABANKA

Michal Prokop nám tento týden ukáže nově se rodící Bikepark Kareš, který se nachází v Koutech v Jeseníkách. Při cestě na zdejší enduro za pár týdnů se tam zkusím také podívat!!!

Více info na webu: www.skiarealkares.cz

**BONUS**

HELPING A FRIEND CONQUER HIS FIRST DROP // The Singletrack Sampler

Je těžké naučit někoho zvládnout jeho první drop?!

SRAM 1×12 NX Eagle vs GX Eagle. Why I Wouldn’t Spend Money On GX…

Poměrně zajímavá otázka – je nutné utrácet peníze za sadu SRAM GX Eagle, když existuje i dostupnější verze NX? A v čem jsou rozdíly?

MTB with Dad// This eMTB session was amazing!

Veselé a zábavné odpoledne s „taťkou“ na eBiku! Tom Cardy.

FABIO WIBMER VS DANNY MACASKILL // MTB MOTIVATION //

Všemožné YouTube kompilace s elektronickou muzikou moc nemusím, ale když se vedle sebe postaví jména jako je Fabio a Danny! Jednou by kluci měli natočit něco spolu!!!

HOW I SEE IT: HAWAII

Pokud jsem někoho rozčílil tím, jak jsem si užíval posledních 5 dní ve Finále… Koukejte, jak si Sam Pilgrim užívá na Havaji!

Hixpania Hard Enduro | Difficulty Level: INSANE | Day 2 Highlights

Dlouho nám to zde v Pondělní Videonáloži nesmrdělo vysokooktanovým benzínem a spálenou gumou!!! Napravit to můžeme tímto kouskem, kde prostě nepochopíte, co tam ti kluci na motorkách vůbec dělají?

Ken Block Tests his NEW Fully Built Ford Raptor in Moab!

A co by to bylo za přehlídku videí s příchutí motoexhibic, kdyby nám chyběl Ken Block, který si nově postavil a poladil v USA nesmírně oblíbený Pickup Ford Raptor! *Asi jediný Ford, který bych si dobrovolně koupil 😉🤘