reklama

reklama

Pondělní Videonálož #1_2018

Je to zase za námi! Bujaré oslavy příchodu nového roku, pro mnohé následující bolavé ráno, úklid, pozvolný návrat do reality a příprava k zapojení se zpět do kolejí klasického pracovního a jiného koloběhu.

Buďme k sobě upřímní, rozjezd po novém roce bývá často pomalejší a stoprocentního tempa člověk dosahuje jen pozvolna. Raketový start do roku 2018 bohužel nevyšel ani na BikeAndRide.cz, jelikož jsem se celé dopoledne trápil s určitými technickými lapáliemi, a proto jsem se dostal k přípravě naší tradiční Videonálože až o něco později. Skutečnost, že není pondělí snad ani není třeba připomínat.

V čem jedeme a na čem se rozjedeme?

Když už máme ten nový rok, poprosím vás o trochu shovívavosti a trpělivosti i s ohledem na nový obsah, který pro rozjezd v roce 2018 chystáme. Nebudu dnes slibovat nic velkého, sám jsem zvědavý, co se mi v prvních týdnech podaří stihnout, ale ochuzeni o zajímavé články rozhodně nebudete.

Mezi svátky jsem si dal tu práci a podíval se blíže na obsahovou podobu chystaného testu Rock Machine Blizzard 70-29, jehož plnou podobu vám již nějaký čas slibuju. Nyní se již ale pomalu blíží chvíle, kdy se k tomuto tématu vrátíme a věřím, že se mi podaří dát vše dohromady v průběhu tohoto týdne. Dále jsem vám na konci roku sliboval první dojmy ze sedla zajímavého trailového hardtailu na velkých kolech – GHOST Asket 4.9 – které bych rád připravil také co nejdříve.

V mezidobí se podíváme na určité komponenty, doplňky a další zajímavosti, co se nám v redakci točí pod rukama a předpokládám, že se z kraje nového roku pár značek vytasí i s nějakými novinkami. Teď už tedy hurá na videa a pak do další práce!

www.instagram.com/bikeandride.cz

The Dudes of Hazzard – The Fellowship of the Party Rings

Začneme menším dokumentem, který mapuje putování party známé jako „Dudes of Hazzard“ napříč ostrovními státy Britského království.

James Doerfling – Plowing Ashes

Přeskočme hnedle do kanadského BC, tentokrát ale do méně známé oblasti Cache Creek, kterou si James Doerfling vybral jako zkušební zónu pro své nové komponenty od SR SUNTOUR. Konkrétně tlumič TRIAir a vidlici AURON 35 Boost.

10 Easy MTB Tricks with Fabio Wibmer

Jméno Fabio Wibmer není, jak pevně věřím, nutné nikomu dlouze představovat. Pokud Fabia neznáte, mrkněte na jeho YouTube kanál. Tak nebo tak si jistě užijete toto instruktážní video, kde nám Fabio předvede deset základních triků, které lze trénovat na vašem kole. Budete-li se na to cítit…

Matt Hunter: Heli-Biking BC

Zasněžené horské pláně většinu lidí lákají k lyžařským zážitkům. Jsou ale tací, kteří si ani na sněhu nedokáží upřít zábavu za řídítky svého kola!

Raw-Reel 2017 // 50to01

Souhrnné ohlédnutí za zážitky, které partě 50to01 přinesl rok 2017!

Rat and Loose Sign with Royal – The Homecoming

Značka Royal Racing přivítala ve svých řadách dva nové členy – Josh Bryceland a Josh Lewis! Zde je jejich první video-pozdrav v nových barvách!

#FollowCamFriday Crash Reel 2017

Někdy to prostě nevyjde! Takovéto pády zaznamenal Nate Hills při filmování seriálu #followcamfriady v roce 2017!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**BONUS**

Experiencing Red Bull Rampage!

Stát se přímým účastníkem Red Bull Rampage je pro běžné smrtelníky skoro nemožné. Úplně snadné není ani dostat se mezi omezenou skupinu diváků. Každopádně v dnešní době je hračkou zamíchat se mezi publikum alespoň virtuálně.

Next Level Drone Footage // Antoine Buffart // New Zealand

Pokud tomu správně rozumím, tak zde se jedná o mix jezdeckého umění a dokonalé práce při pilotování dronu. Jednou se možná dočkáme i toho, že nás podobným stylem budou drony sledovat samy, ale na to si budeme muset ještě chvíli počkat.

World’s first passenger drone Ehang 184 delivers holiday gifts

Když už jsme u těch létajících hraček! V Číně se dost intenzivně pracuje na konstrukci dronů, které budou schopny vozit pasažéry. V ideálním případě by měly být i ony řízeny autopilotem. Zde je první „vlaštovka“, která by mohla do pár let skutečně sloužit lidem. Jen tedy nevím, kdo se do ní bude soukat? Tohle je tak pro dopravu dětí do školy!