reklama

reklama

Pondělní Videonálož BnR #52_2017 | Výjimečně ve čtvrtek!

Pondělí sice není, tento týden nám uteklo hned o několik dní, ale vzhledem k tomu, že jsou za námi vánoční svátky, nám to snad pro jednou odpustíte. Navíc když je konec roku a je tedy poslední týden, který jsme letos mohli startovat naší Videonáloží.

Předem se radši omluvím i za první pondělí v roce 2018, kdy je asi všem dopředu jasné, že se 1. 1. 2018 asi nikdo nebude mít k tomu sedat k počítači a vytvářet nějaké hodnoty. První Videonálož roku 2018 si tedy s dovolením necháme až na úterý 2. ledna, poté bychom se již snad měli vrátit ke klasickým pořádkům.

Co jsme stihli za rok 2017 a co chystáme na rok 2018

Obsahu jsme letos „nasekali víc než dost“, hromady testů kol i jiných produktů, reportáží, zpravodajství, novinek a tak podobně. Kdo nás sleduje pravidelně, ten jistě ví, kolik se toho v roce 2017 na BikeAndRide.cz objevilo. Polevovat rozhodně nechceme ani v roce 2018, přičemž z letoška nám zbylo pár restů, které bude třeba dokončit až po Silvestru. Samozřejmě postupně, jak to budeme stíhat.

Nebudu zatím příliš vířit témata a slibovat nemožné, zmíním snad jen tolik, že se mezi svátky snažím rozpracovat či dokončit pár otevřených témat. Předně je to test stroje Rock Machine Blizzard 70-29, který je po textové stránce již z větší části hotový, stačí tedy doladit fotky, dopilovat slovní hodnocení a po Novém roce vám právě tento test naservírovat na zlatém podnose jako první velké téma ročníku 2018.

Víc slibovat nebudu, užijte si příchod nového roku a po Silvestru vás očekáváme zase zpět u nových témat a obsahu na BikeAndRide.cz

*Pro usnadnění a urychlení vám dnes videa naservírujeme bez delšího popisu, což snad pro jednou nebude vadit. Díky za pochopení!

www.instagram.com/bikeandride.cz

Itinerology : The Workspace

Více fotek na: www.pinkbike.com

Trippin – Christttmasssssss!

Více fotek na: www.pinkbike.com

Cáceres Mountain Bike, 1 destino 1000 rodadas

Více fotek na: www.pinkbike.com

Hannah Barnes – Adventures with Lumi

Více fotek na: www.pinkbike.co

Digging For Galena – The Story of Texas Peak

Trek C3 Project Summer Video Series ft. Casey Brown

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE**

Try It All

Járo by MRSN!

Více o tomto videu v článku na: www.redbull.com

**BONUS**

In Disaster There is Opportunity – Finding a Path Through Paralysis | Martyn Ashton | TEDxBristol

Hádám, že mnoho z vás zná příběh Martyna Ashtona, slavného trialisty, který před pár lety na své exhibici nešťastně upadl, poranil si páteř a od té doby je upoutaný na kolečkové křeslo. Martyn své postižení ale nebere nijak tragicky, naopak se z něj snaží vytřískat co je jen možné. Ostatně ať vám to poví sám!

First Ever Mountain Bike Descent of Corbet’s Couloir

Když se bikeři rozhodnou zdolat místo, na které si málokdy troufnou zkušení lyžaři…

Jackson Hole Skiing, Corbet’s Couloir Backflip, Cliff drops and Powder | Owen Leeper

Jackson Hole, z videa výše pohledem lyžaře, který si zde rovnou střihne backflip!

Kristyna_Nudes_2017

Na samotný konec jedno lehce lechtivé video ze střižny jinak sportovně zaměřené produkční skupiny Fullface Productions.