reklama

reklama

Kellys Enduro MTB Series – registrace startuje!

Již 5. dubna 2017 se rozjela registrace na první závod seriálu Kellys Enduro MTB Series 2017, který se odehraje v termínu 20. května 2017 v lokalitě Srebrna Góra. Tedy na polské straně hranice nedaleko Broumova.

Podobně jako loni si i letos můžete vybrat jednu ze startovních vln, nebo spíše skupin čítajících vždy 20 jezdců (jezdkyň). Plánováno je celkem 13 skupin, což znamená celkově 230 startujících! Pořadatelé apelují na účastníky, aby se logicky řadili dle výkonnosti, tedy špičkoví borci do prvních skupin, amatéři a „enduro turisti“ do těch posledních.

Registrační poplatek se platí pomocí on-line portálu, platba poštou nebo převodem NENÍ MOŽNÁ! Startovní listina se přitom upravuje a doplňuje každý den od spuštění registrace až po naplnění celkové kapacity.

Předstartovní ceremoniál bude zahrnovat technickou přípravu (individuálně), krátké technické školení (skupinově) a poté se každých 10 minut vydá do akce jedna skupina. Jezdce na jednotlivých erzetách budou startéři vypouštět vždy s odstupem 30 vteřin a výsledky bude zaznamenávat již dříve ověřená technika SportIdent.

Ubytování: Doporučeny stránky Center of Unconventional Tourism  a Hotel Koniuszy

Registrace a více info:

www.enduro-mtb.eu | REGISTRACE 
www.facebook.com/EnduroMTBseries

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)