reklama

reklama

ADREX VIDEO WORKSHOP pro bikery (pozvánka)

adrex-garmin-workshop-banner-2Nejhezčí je umět své zážitky naplno prožít a uchovat si je v mysli se všemi barvami, vůněmi, pocity i zvuky. V multimediální době se však „sluší“ se o ně podělit minimálně s přáteli a přáteli přátel. Natáčet cokoliv lze přitom dnes díky akčním kamerám tak snadno… Pokud vám ale záleží na tom, aby vaše zážitky měly tu správnou formu, podobu a byly pro vaše publikum zajímavé, pak čtěte dál!

(oficiální pozvánka)
Natočit vlastní akční video dnes může skutečně každý, jelikož nejdostupnější akční kamery dnes pořídíte za ceny od tisíce korun (testy kamer na BikeAndRide.cz). Pokud vám ale není lhostejný obsah a kvalita zpracování prezentovaného videa a nechcete vše předávat na střih profíkům, nadešel čas naučit se ovládat základní editační programy.

Adrex přichází s myšlenkou (nikoliv převratnou) pomoci nadšeným sportovcům či jejich doprovodům ovládat outdoorové kamery, osvojit si základní principy natáčení i pokročilejší kameramanské finesy a zvládnout selekci a střih natočeného materiálu.

První workshop cílí na bikery. Vyvolenou lokalitou jsou traily kolem Králického Sněžníku a areál Dolní Morava. Zázemí poskytne penzion Kolovna. Profesionální coaching zajistí 3heads.info, hardware i software dodá Garmin.

Je to akce právě pro Vás?

Zapište si termín 2.-4. 12. 2016! V režijní ceně 2 000 Kč získáte ubytování v pensionu s polopenzí, profesionálního filmového školitele, bikového průvodce a zapůjčení kamery Garmin Virb.

kolovna

Propozice

NÁZEV Adrex video workshop – bike
LOKALITA Králický Sněžník, Dolní Morava
TERMÍN 2. až 4. 12. 2016
POPIS Školení pro sportovce, kteří chtějí umět ovládat outdoorové kamery a následný střih videa
CENA 2.000 Kč
KAPACITA Maximální kapacita workshopu 10 osob
CENA OBSAHUJE Ubytování v pensionu s polopenzí, profesionálního filmového školitele (3heads.info), bikového průvodce a zapůjčení kamery Garmin Virb
UBYTOVÁNÍ Penzion Kolovna.com
OBTÍŽNOST Abychom získali hrubý materiál, budeme využívat místní traily s možným využitím lanovky
STRAVOVÁNÍ Polopenze, obědy operativně v restauracích a v terénu
PROGRAM Příjezd v pátek večer do Hynčic, sobota bikování a natáčení, večer školení editace, neděle editace a případné dotáčky
DOPRAVA Individuální či z Prahy, Plzně nebo Hradce Králové mikrobusem
MATERIÁL Kola vlastní nebo lze zapůjčit trailový Scott v pensionu – kolovna.com
VYBAVENÍ S sebou notebook, přilba, tretry, pedály, batoh 10-30 l
PŘIHLÁŠENÍ E-mailem na robert.simice@adrex.com
KONTAKT Kontakt – Robert Šimice, 773066141
POZNÁMKY Lze používat případně vlastní kameru

crmkchqweaa1nls

garmin-virb-ultra-30-2