reklama

reklama

Kopřivná Bike Festival 2016 je online!

Koprivna-bike-festival-2016Druhý ročník Kopřivná Bike Festivalu se již blíží, přesněji do jeho startu zbývá jen měsíc a kousek! O celé akci jsme vás již dříve podrobně informovali (Kopřivná Bike Festivalu 2016 – pozvánka), nyní tento festival připomínáme s tím, že se nedávno rozjely samostatné stránky www.koprivnabikefestival.cz

Stručně o Kopřivná Bike Festivalu 2016

(oficiální text)
Během prvního červnového víkendu (4. – 5. 6. 2016) vás rádi uvítáme v Bike parku Kopřivná v Malé Morávce pod Pradědem, kde se bude konat víkend nabitý cyklistikou. Můžete se těšit na testování kol od několika světových značek, závody, exhibice, doprovodný program pro děti, školu jízdy, večerní program, grilování a spoustu dalšího.

Již nyní se můžete těšit na značky Lappiere, Ghost, Commencal, Kona, RB, Norco, Kellys, Salsa. Nebudou chybět ani značky s oblečením jako jsou FOX či ION, svou prezentaci zde rovněž budou mít značky Dainese, Evoc, Cratoni, Continental, Morgaw a spousta dalších.

Testování kol bude možné pouze po registraci. Následně si budou moci zájemci půjčit kola od jednotlivých značek. Půjčování bude probíhat v sobotu i v neděli od 10:00 do 18:00. Kola se budou půjčovat maximálně na 50 minut, vždy v celou hodinu. Připravte si prosím doklady totožnosti, které budou k zapůjčení a registraci potřeba.

Pro zájemce budou připraveny 2 testovací XC okruhy, kde bude možnost vyzkoušet XC i enduro kola a samozřejmě budou k dispozici i tratě v bike parku (jednoduchý Fun trail, zábavný Spicy freeride, či nejnáročnější sjezdová trať). Na kopec se můžete nechat vyvézt čtyřsedačkovou lanovkou, k dispozici bude i kotva, která vede do poloviny kopce, a kdo bude mít dostatek sil, tak si může kopec po vyznačeném trailu pěkně vyšlapat.

Více na stránkách www.koprivnabikefestival.cz

Aktuality na Facebooku, kde najdete třena fotogalerii aktuálně opravených či nových sekcí bikeparku Kopřivná.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka

Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka

Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka

Kopřivná Bike Festival 2016 - pozvánka