reklama

reklama

MojeKolo Pardubice – slavnostní otevření prodejny

MojeKolo Pardubice - slavnostni otevereniMojeKolo.cz je nejenom jeden z předních cyklistických e-shopů na našem trhu, ale i postupně se rozšiřující síť kamenných prodejen. K dosavadním podnikům v Praze, v Brně, v Ostravě a k mateřské prodejně v Kobeřicích dnes oficiálně přibyla pátá pobočka v Pardubicích na adrese Labský Palouk 495.

V nové prodejně najdete v první řadě zastoupení dovážených značek, tedy kola Ghost, Lapierre a Electra, dále helmy Cratoni, pláště Continental, světla a doplňky Knog nebo SKS, ale i řadu dalšího zboží. Součástí je pochopitelně i servis, který je součástí prodejní plochy, proto můžete svému mechanikovi koukat pod ruce, pokud vás bude zajímat, co vše s  vaším jednostopým parťákem provádí.

Dnešní slavnostní otevření nové prodejny MojeKolo proběhlo v komorním duchu, za účasti několika zástupců vedení společnosti Schindler s.r.o. a hostů v podobě jezdců teamu Nilfisk-Alto, jezdících a závodících na kolech Lapierre, včele s manažerem Janem Hruškou a jedničkou sestavy Michalem Kaněrou. Hoši z Nilfisk-Alto přijeli stylově s teamovým obytňákem, který je vozí po závodech a i s ním zapózovali přímo před prodejnou.

MojeKolo Pardubice - slavnostni otevereni

Přesná data o místu prodejny, otvírací době atd. přibudou co nejdříve na stránce MojeKolo.cz v záložce kontakty, každopádně již nyní si lze objednávat zboží z e-shopu s převzetím v Pardubicích. Příjemným překvapením je, že v průběhu slavnostní akce a jejích příprav prošlo prodejnou hned několik zákazníků a pár dní před otevřením prý někteří ťukali na výlohu, s dotazem, zda je již otevřeno. Zájem tedy zřejmě bude, už také díky tomu, že se nová prodejna nachází na trase jedné z hlavních Pardubických cyklostezek.

Přejeme tedy nové prodejně hodně zdaru, postupný rozvoj a pevné zakotvení na mapě oblíbených cyklistických obchodů.

MojeKolo Pardubice - slavnostni otevereni

Foto: Štěpán Hájíček

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)