reklama

reklama

Pondělní videonálož #5-2015

pondelni-videonaloz-5-2016To jsou věci… Před týdnem se člověk i v Praze brodil sněhem dobře po kotníky a teď to venku voní jarem! Kdo by si ale stěžoval, zejména pokud vás baví kolo víc než lyže. My se proto těšíme na další a další testování, přičemž se člověk rád navnadí trochou povedených bikových videí.

Co na BikeAndRide.cz tento týden?

Přiznávám hned zkraje, že minimálně začátek týdne nebude textově příliš produktivní, jelikož máme v plánu hned několik výjezdů na focení a testování. Každopádně od minulého týdne se peče velký test Cannondale Habit SE. Ten chceme tento týden dopéct a k němu určitě přihodit i report z dílny, kde jsme si nechali zkontrolovat po sezoně (před sezonou) vidlici Manitou Mattoc. Další věci vyplynou ze situace a o všem vás budeme aktivně informovat na našich mediálních sítích, zejména na Facebooku BikeAndRide.cz a Instagramu.

Runnin‘ Wild in Queenstown

Dnes začněme pěkně zostra, videem, kde se parta nadšenců hecuje k pořádným výkonům a nutno říct, že se toho kluci vážně nebojí!

Keep it Real – Jarrett Moore Segment

Další pekelný nářez… Na sněhu, na hlíně, na mechu, či v borůvčí! Hlavě, že se bavíme 😀

Celý film na: www.Pinkbike.com

Tyler Frasca Santa Cruz

Dnes je to jeden jezdecký diktát za druhým! Zde jeden zábavný okruh v podání jezdce jménem Tyler Frasca.

Cedric Gracia og Jordi Bago i Trysil Bike Arena

Norsko a severské země obecně jsou, jak se zdá, poslední dobou značně populární v MTB komunitě. Zde je třeba praktické představení lokality „Trysil Bike Arena“ v podání Cedrica Gracii a „lokála“ Jordiho Baga.

RAW – Midwinter Crunch

Jestli vás zajímá, jak bikeři v Itálii tráví zimu… Takto to vypadá na Monte Cavo, pouhých 20 minut autem jižně od Říma.

Fresh Air – Escape

Loňské léto bylo po celé Evropě vedro k padnutí, což si jistě všichni živě pamatujeme. Proto se není čemu divit, že si Pauline Dieffenthaler, Corentin Macinot a Jérôme Clementz zabalili svých pár švestek a vyrazili vysoko do Švýcarských Alp za čerstvým vzduchem.

Lapierre /// Team Lapierre Gravity Republic 2016

V našem seriálu pondělních videí se postupně představují různé závodní teamy. Dnes přišel čas na Team Lapierre Gravity Republic 2016. Tento snímek zachycuje soustředění na jihu Francie, přičemž zde účinkují nováčci Chloé Gallean, Thibaut Daprela a Maxime Folco, kteří se připojili k ostříleným veteránům jako jsou Nico Vouilloz, Adrien Dailly a Mat Galléan. Chybí zde pouze Novozélanďan Rae Morrison a Švýcar Florian Golay.

Lapierre /// Team Lapierre Gravity Republic 2016 from Lapierre Bikes on Vimeo.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**BONUS**

How To Be A Mountain Biker

Než se nám rozjede sezona naplno – letos to možná bude hodně brzy – připomeňme si společně, jak být správným horským cyklistou!