reklama

reklama

Team Specialized přivítá MTB legendu Jareda Gravese

Specialized-Jared-GravesMORGAN HILL, Kalifornie, 16. prosinec— Specialized je nesmírně potěšen, že může oznámit, že do Specialized Racing Factory teamu přivítá světového šampiona Enduro Série z roku 2014 – Jareda Gravese.

(tisková zpráva)
Jeho úspěchy na dvou kolech jsou nepřekonatelné – několik titulů z Enduro World Série, Fourcrossu, Dual Slalomu nebo sjezdu. V roce 2008 byl dokonce nominován závodit za Austrálii na olympijských hrách v BMX,  kde nakonec skončil na skvělém 6. místě. Nutno také podotknout, že patří mezi ty cyklistické profesionály, kteří na sobě nejvíce a velmi tvrdě pracují.

“Mám radost, že se mohu spojit se Specialized. Žádná jiná značka nemá tak špičkové zázemí včetně skvělých kol a vybavení a navíc i odhodlání udělat vše pro úspěch. Celý tým je skvěle poskládaný – výborná podpora, nejlepší mechanici a ti nejlepší týmoví parťáci. Závodit s mým starým kamarádem Curtisem Keenem, to je jak sen. Jsme kámoši odjakživa a teď jsem i v jednom týmu. Jsem přesvědčen, že si navzájem můžeme pomoci a ve výsledku nás to oba posune dopředu,“ říká Graves.

Graves bude sedlat hlavně Enduro 650b, bude spoléhat na kola Roval, boty Specialized 2FO, helmy Ambush a Dissident a také na oblečení Specialized, rukavice a pláště.

Gavin Noble, manažer programu Specialized Racing Factory Mountain Bike, říká o přichodu Gravese: „Jared je prostě třída – nenajdete jiného sportovce, který dává do tréninku tolik a který trénuje tak tvrdě jako on. To je důvodem, proč je vždy na předních místech a není tajemstvím, že se nebojí tvrdě pracovat, aby pravidelně dosahoval dobrých výsledků. A mimo to, když sesedne z kola, je to gentleman a  lze se  spolehnout, že s ním bude každá party živá. Jsme nadšení, že ho máme v týmu a těšíme se, že spolu zažijeme velké věci.“

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)