reklama

reklama

Pondělní videonálož (49 – 15 :)

Pondelni-videonaloz-49-15To počasí nám ale hezky tančí. Na jedné straně jsem viděl včera na Instagramu aktuální fotky z Jizerek na běžkách, na straně druhé mi teploměr ukazuje skoro 8°C a tento týden to má jít ještě výš… Proto se taky chystám letos naposled s normálním kolem na hory, a k tomu se hodí pořádně se před takovým výletem nažhavit!

Na BikeAndRide.cz tento týden

Jsem ostuda, přesně před týdnem jsem na tomto místě sliboval test Lapierre Zesty AM 327 a kde nic, tu nic. Stalo se, že mi uprostřed minulého týdne přistál v mailu dlouho očekávaný test Specialized S-Works Demo 8, na němž dělal Zvolouš, proto jsem přehodnotil priority a vrhl se na tenhle kousek. Text k Zesty už mám ale na 90 % hotový, proto jej chci určitě doklepnout ještě tento týden.

Jinak v zásobě jsou ještě jízdní dojmy ze stroje GHOST SLAMR 5, jehož publikování si ale nechám až na další týden. Naopak uprostřed tohoto týdne mám v plánu již naznačenou „chvilkovou emigraci“ mimo hlavní město, abych dal do kupy ještě něco hodnotného a ne zcela standardního materiálu. Tak se těšte a chcete-li vědět více a „být u toho“, sledujte tradičně naše sociální sítě: Facebook, Twitter nebo Instagram.

Life Beyond Walls – Trans Cascadia

Aneb: „Holky se toho nebojí!“ Členky teamu Smith, Rosara Jospeh, Sarah Rawley a Liz Cunningham, si zabalily svá kola, cajky a stany a vyrazily na trip napříč horami v oblasti Oakridge ve státě Oregon (USA).

Alpský roadtripy 2015

Další parádní road(bike)trip, tentokrát napříč prosluněnými Alpami.

RIDE THE FALL

Podzim je krásný a není třeba mít strach z jízdy i v této zdánlivě nevlídné části roku, jak nám názorně demonstruje Jonas Kusterer.

Action Cam | Thomas Vanderham & Matt Hunter Ride Leavenworth | Sony

Zas jednou slavnými jmény prošpikované video, respektive celkem prostý snímek z on-board (POV) kamer na helmách pánů Thomas Vanderham & Matt Hunter. Ti si udělali výlet do oblasti Leavenworth nacházející se v americkém státě Washington. Takové malé americké BC 😀

Nodes

Jeden zajímavý a obrazově nabitý mini dokument o bikování ve velkých horách!

Nodes from Mission Workshop on Vimeo.

Getting Canuk’d up With ShapeRideShoot vimeo

Tohle mi trochu něco připomíná! Také křičím, když jedu nějaké nečekané drsné lajny! A kdybych jel za někým jako je Kurt Sorge a Fest crew, tak bych se možná ani nerozjel. Ale je to hodně vtipné a veselé pokoukání 😀 Tolik pádů, nejen na kole a pekelných skupinových poletů jsem v jednom jediném videu už dlouho neviděl!

Lokality: Whistler (Crankworx), Retallack a Nelson

Morning routines

Tak a teď pro jistotu něco klidnějšího. Malé bikerské halucinogenní video z domácí produkce. Ta lokalita mi přijde dost povědomá, alespoň geologicky, ale kde přesně to je, nevím. Poradíte mi někdo?

Is Sid The Best Trail Rider in Squamish?

„S několika sty traily které zde čekají aby je objevil a dobyl lze snadno prohlásit, že Sid Slotegraaf patří k nové generaci MTB ninjů, kteří pilují své dovednosti na trailech v okolí  Squamish, BC (Kanada).“

**BONUS**

Danny MacAskill – This is Drop and Roll

Danny MacAskill nikdy nezklame a tohle je zase jedno jeho mimořádné dílko. Tedy nejen jeho, ale celé jeho trialové crew Drop and Roll!

Wow! Rock&Roll žije s námi!!!