reklama

reklama

Pondělní videonálož (48 – 15 :)

Pondelni-videonaloz-48-15Hele, zase jednou máme pondělní v pondělí, paráda! A zas je jeden zkrácený týden za námi, takže teď už snad bude konečně klid na práci bez dalších svátků, minimálně až do Vánoc. Cha, chá! Venku trochu přituhlo, to nás ale od ježdění a testování neodradí, pro začátek se ale pojďme nažhavit pár videíčky.

Na BikeAndRide.cz tento týden

Co by vás tak mohlo čekat tento týden za zajímavé počtení na našem webu? Jedním z velkých úkolů je dokončit další test kola, aktuálně je v pořadí Lapierre Zesty AM 327 (Lapierre 2016), tedy stroj, který s námi byl tento podzim na Gardě. Dalšími tématy, testy a novinkami se budu muset postupně prokousat. Pár věcí tady již slibuju delší čas, proto, jelikož nemám v úkolníčku vedle Zesty žádný zásadní bod, dojde snad i na ně. Nechte se tedy překvapit, co vše na vás tento týden vytáhneme.

A krom toho máme teď na hraní jednu hodně exkluzivní hračku. Co je zač vám ale záměrně neprozradím, řeknu jen tolik: „Sledujte Facebook, Twitter nebo Instagram BikeAndRide.cz a dozvíte se více!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Bikulture Madeira presents: Sandokan Enduro 2013

Ostrov Madeira má většina z nás spojen spíše s dovolenou u moře, než se zážitky na kole. Ale i zde se najdou luxusní traily a i zde se jezdí enduro!

ZERO TO SIXTY | Dream Sequence

Parádní RAW snímek! Kluci jedou pořádnou kudlu a ten les také nevypadá marně. Tedy spíš prales…

In the Know – Ryan Howard

A ještě jedno čerstvé SRAMácké video, které nemá zřejmě jiný účel, než vás pokochat parádní stylovou jízdou v podání Ryana Howarda.

Ben Yeager: Fall in PG

Jednoduše pár lokálních trailů Bena Yeagera…

Cam McCaul — 3 Bikes, 3 Minutes

Tenhle pán za to umí pořádně vzít a je mu dohromady jedno na čem jede. V následujících třech minutách totiž vystřídá tři různé stroje Trek a na každém si to šine, skáče a létá, jako by se nechu… no spíš neprášilo…

Cam McCaul použil v následujícím snímku tato tři kola: Trek Session / Trek Slash / Trek Ticket

COMMENCAL RAMONES 12 2016

Nadšení z horské cyklistiky není výsadním právem jen nás dospělých… Či jinak, už teď bychom si měli pěstovat své nástupce! Já tak činím poměrně pilně, jelikož třeba včera jsme byli se synkem trénovat na pumptracku, až jsem měl problém ho z toho kola sundat 😀

The Commute

Commute je anglický výraz pro „dojíždění“. Myšleno třeba do školy nebo za prací. Jinak oficiální podtitulek tohoto videa zní: „Kdo potřebuje silnice, když máte horské kolo!“ Henry Wilkins, Vermont.

Banana Bomb – Cruisin’ the Black Forest!

Pro začátek trocha štrýtu, pak to ale bude lepší ohnout do lesa!

A pokud by vás zajímalo co je to za zvláštní kolo, pak vězte, že se jedná o Orbea Rallon X10. Kolo s prapodivně dlouhým ramenem horního vahadla, až jsem si chviličku myslel, že je to Cannondale Jekyll. Zajímavé je, že tento stroj používá koncentrický čep zadní osy, tedy řešení, jež si původně patentoval Dave Weagle (Split Pivot – v licenci na DeVinci a Salsa), přičemž stejný základní princip využívá i Trek a jejich systém ABP.

F259TTCC-G3-SIDE-RALLON X10 16 M
F914TTCCC-G3-SIDE-RALLONDPS

Trail Hunter – Alaska

Jedno parádní objevitelské video Matta Huntera, který se tentokrát vydal s kolem na Aljašku. Tohle video již proběhlo samostatně na BikeAndRide.cz minulý týden.

**BONUS**

Fun with friends

Jako bonus jedno rychlé video z Facebooku, s čímž je obvykle problém vložit jej na stránky, proto si klikněte na obrázek nebo odkaz: Facebook – Fun with friends
Pondelni-videonaloz-48-15-img

Létající miniauto či tank s kamerou? Jistě pane Bonde!

Pokud hledáte (ne)praktický dárek k Vánocům, můžete svým blízkým pořídit „špionážní“ auto-vrtulník (první video), nebo lehký tank-vrtulník (druhé video).