reklama

reklama

Pondělní videonálož (37 – 15:)

Pondelni-videonaloz-37-15Je to skoro až s podivem, ale je to pravda! Zase jednou stíhám pondělní videonálož v pondělí! A to se mi ještě klepou ruce z včerejšího Enduro X Race na Dolní Moravě, což byl velký hard core, už jen díky počasí, ale taky zážitek na hodně dlouho!

No a dnes mě čeká prezentace Ghost, Lapierre, Salsa, Cratoni a snad i lehké svezení v Novém Městě na Moravě… Takže tento týden bude rozhodně o čem psát.

S Velkým Kubou chceme dodělat dalších pár fotorománků z Eurobiku, rozhodně musím dokončit alespoň jeden přes léto odkládaný test, ideálně dva (Specialized Stumpjumper Expert FSR 650b – 2016 | Rocky Mountain Thunderbolt 750 MSL), sepsat report z Dolní Moravy, shrnout informace z dnešní prezentace a na jednu další se ještě dostavit (Aspire – GT, Cannondale atd.). Zkrátka zase jeden nabitý týden! Abych se vlastně dostal taky na kolo, respektive abych zas konečně z někoho vymámil další kolo na test 😀

Ali C in Cardiff
Ali C není Ali G, alias Sacha Baron Cohen, Borat atd 😀 Ali C aktuálně vyrazil ze své domoviny, kterou je skotské Glasgow, aby prozkoumal nové streetové výzvy v Cardiffu. A nebyl rozhodně zklamaný!

SURFING TRAILS – IN BALI
Je mnoho způsobů jak si užívat kolo. Obvykle k tomu potřebujete vhodnou stezku neboli trail, ale ne nutně. Zřejmě trochu inspirována mým stále nejoblíbenějším bikovým filmem všech dob „Where the Trail Ends (2012) | ČSFD.cz“ se tahle parta vypravila s koly na Bali, aby zde mohla surfovat po skutečných vlnách, ale také po písečných dunách a kopcích za řídítky svých strojů!

Project Jura | One Brilliant Day Of Singletrack On Jura Mountain
Zas jeden povedený cestovatelský film, mapování bikových příležitostí v Jura Mountain, což je dle Googlu pohoří na jihozápadním okraji Švýcarska, na hranicích s Francií.

Gravity Logic Promo Reel
Proč se nepochlubit svou prací! Takovéto traily staví a udržuje whistlerská parta Gravity Logic.

Behind the scenes of  Uncontainable
Na video Uncontainable jsem narazil teprve minulý týden, když na mě mrklo právě tohle druhé video mapující průběh jeho tvorby a natáčení. Už jsme ho dávali na facebook, každopádně je neskutečné, co vše se dá vyvádět s malými koly a s velkými plány a hlavně s velkými kontejnery!!! Pusťte si nejdřív celý snímek Uncontainable a pak záznam jeho tvorby, pokud jste to ještě neviděli 😉

Poslední cyklobus 2015
A ještě jedno dílko z domácí zahrádky… Jak to vypadá, když se vypravíte na výlet posledním cyklobusem roku 2015 😀