reklama

reklama

Pondělní videonálož (24 – 15:)

Pondelni-videonaloz-24-15To byl zase jednou víkend. Velké plány týkající se účasti na Enduro Race Ještěd v neděli 7.6. vzaly za své v sobotu kolem půlnoci kvůli situaci doma. V neděli mi to bylo trochu líto, když jsem dnes zjistil, jak to všechny na Ještědu v neděli spláchlo, tak si říkám, že můžu být rád za to, že jsem zůstal doma.

Tak nebo tak, cyklistiky o víkendu bylo za mě méně než bylo v plánu, proto se rád s vámi nažhavím několika vybranými kousky, ať se mi v týdnu lépe jezdí a lépe testuje…

Enduro Race Ještěd
Když už jsem zmínil ten Ještěd, připomeňme si slunečnou sobotu a trénink před startem tohoto závodu, který byl svým způsobem skoro zbytečný, jelikož nedělní déšť proměnil tratě ve vlhké smýkavé peklo, kde nebyla nouze o defekty a pády, proto řada jezdců ze závodu odstoupila a jiní prostě nedojeli. Třeba Jirka Fikejz na RZ5 roztrhal svoje pláště. Oba dva!

Enduro Race Ještěd from Endruuu Production on Vimeo.

Shimano XT in Chile
Legendy MTB, Thomas Vanderham a Andrew Shandro a jejich dobrodružná výprava do Chile.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Bryn Atkinson in Washington
Kanadské BC je jistě lokalitou snů pro mnohé bikery. Špatné to ale rozhodně není ani na severozápadě USA (Pacific Northwest, stát Washington), kde jsem shodou okolností osobně byl a něco málo zde také projel. Úchvatné hluboké lesy připomínající neprostupnou džungli, či se místy měnící v neprostupnou džungli.

Inspired at Dressler Camp 2013
Jeden starší kousek. Ohlédnutí se za Dressler Campem roku 2013, kterého se účastnili jezdci Inspired teamu (Danny MacAskill, Ali C a Fabio Wibmer).

Inspired at Dressler Camp 2013 from Inspired Bicycles on Vimeo.

Drop and Roll – Ali C – 5 days in Barcelona
A ještě trocha trialu. Opět Ali C a jeho projekt Drop and Roll na návštěvě v Barceloně.

The unReal Movie Official Trailer – A 4K Mountain Bike Film
Tohle vypadá na další skvělý bikový velkofilm, navíc natáčený v 4K. Už jen ten trailer vypadá luxusně! Oficiální premiéra 8. 6. 2015 – Vancouver, BC. Více na webu: www.tetongravity.com/films/unreal/

Chromag Stylus – Nick Tingren
Nemusíte nutně vlastnit supermoderní enduro full, abyste si dokázali vychutnat náročné kanadské traily, jak krásně dokazuje Nick Tingren za řídítky nového stroje Chromag Stylus. Film by Rupert Walker.