reklama

reklama

Kopřivná BikeOpening 2015

Koprivna-BikeOpening-2015-startKola, prach, testování a hlavně zábava. Tak by se dala charakterizovat akce s názvem Kopřivná BikeOpening 2015, která oficiálně odstartovala letní sezónu v bikeparku Kopřivná pod Pradědem.

(tisková zpráva)
Uplynulý víkend se v Malé Morávce pod Pradědem sešlo obrovské množství bikerů, aby vyzkoušeli novou a atraktivní lajnu zvanou Spicy Freeride, koukli na oblíbený Fun trail, nebo vyzkoušeli big air bag, pump track, DH trať či se jen tak projeli po okolních lesích. Počasí přálo na výbornou a tak se v Malé Morávce celý víkend stále něco dělo. Kromě ježdění na svém kole měli účastníci skvělou příležitost otestovat jedno z padesáti připravených kol od značek Lapierre, Commencal, Ghost, fatbiky Salsa nebo netradiční městská kola Electra. Soudě dle prázdných stánků u jednotlivých značek bylo zájemců o testování opravdu hodně a servisáci se až do večera nezastavili. Každý registrovaný účastník dostal navíc dárky od Funparku Kopřivná pod Pradědem, poukaz na jídlo a pití a také Sládkovu limonádu. Co víc si přát?

Pro všechny zájemce byl připravený i doprovodný program, který zahrnoval několik soutěží. Při Big Airbag best tricku padaly opravdu neskutečné kousky a byla radost se na kluky koukat. Diváci mohli vidět nespočet variací salt vzad i vpřed, variace 360, 720, triky přenesené z freestyle motokrosu, prostě kluci se fakt předháněli, kdo dá větší šílenost! Nakonec vyhrál Pavel Havran Havry, stříbro bral Pavel Valuš a na třetím místě skončil Martin Fiala s flipwhipem.¨

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Koprivna-BikeOpening-2015-23

Během celého odpoledne jsme měřili všem zájemcům čas na nové freeride trati, kde si mohli bikeři se závodními ambicemi vyzkoušet svojí rychlost a porovnat se s kamarády! Večerní program byl pro změnu obohacen o koncert kapely Gusta Vomacka Worcestra, který doplnila afterparty s Jägermeisterem. Během sobotního odpoledne nechyběla přehlídka aut Alfa Romeo, jejichž majitelé měli právě v termín otvíračky na Kopřivné svůj velký sraz.

Tratě byly řádně otestovány a vše dostalo dostatečně zabrat. Bylo krásně vidět, kolik lidí za námi dorazilo a pevně věříme, že se velké většině ježdění líbilo, a že si užili víkend stejně dobře jako my. Díky všem účastníkům i partnerům akce (časopis Velo, Lapierre, Commencal, Ghost, ION, Cratoni, ESI Grips, Jägermeister, obci Malá Morávka a Lesům ČR) a snad se uvidíme na Kopřivné při další akci zase!

Koprivna-BikeOpening-2015-11

Otevírací doba Funparku Kopřivná pod Pradědem 2015:
červen – víkendový provoz
červenec – srpen – každodenní provoz
září – víkendový provoz

Více info www.koprivna.cz

Foto: David Kužela
Koprivna-BikeOpening-2015-01

Koprivna-BikeOpening-2015-02

Koprivna-BikeOpening-2015-06

Koprivna-BikeOpening-2015-12

Koprivna-BikeOpening-2015-15

Koprivna-BikeOpening-2015-24