reklama

reklama

Przesieka Enduro MTB Series – pozvánka

PrzesiekaEnduroMTB-startEnduro je vše! Enduro je všude! Na našem webu vás vedle českých enduro seriálů pravidelně informujeme i o závodech polského EMTB.pl seriálu. V Polsku to ale endurem žije, proto zde máme pozvánku na další samostatnou enduro akci konanou poblíž našich hranic.

(tisková zpráva)
Dočkali jsme se prvních závodů z cyklu série Enduro MTB ve stylu „on sight” (na oči)! Tento závod se bude konat v Krkonoších v Przesiece u Jelenie Góry poslední červnový víkend. Už dnes vás zveme na oficiální webovou stránku závodů www.enduro-mtb.eu

Vývoj této varianty horské cyklisticky je v posledních letech v Polsku velmi dynamický. Neustále se na trhu objevují nová technická řešení, nové vybavení kol, stejně jako kolekce oděvů, helem a dalších doplňků určených pro milovníky drsné formy horské cyklistiky. Stále se zvyšuje zájem o závody, kterých ale není v Polsku až tak mnoho. Doposud se kupříkladu nikdo nepokusil o uspořádání závodů ve stylu „on sight” (na oči), tedy v jízdě na čas, aniž by účastníci předem znali podobu trati.

Grzegorz Miedziński a jeho tým patří mezi první, kteří takovýto závod v Polsku chystají. Skupina má dlouhodobé zkušenosti v organizování cyklistických cross-country závodů (akademické mistrovství Polska a světa, série městských cyklistických sprintů „Eliminator MTB“).

Przesieka Enduro MTB Series – 26. až 28. června, Krkonoše, Przesiece u Jelenie Góry
Horské stezky plné kamenů a kluzkých kořenů tvoří ideální podmínky pro závody v enduro stylu a jízda „on sight“ nepochybně zaručí mnoho nezapomenutelných zážitků a vysokou hladinu adrenalinu. Vyplatí se bojovat o každou vteřinu, jelikož organizátoři zajistí přesné elektronické měření času s optickou bránou na startu a v cíli (přesnost – 0,01 sek.). Jakmile závodník ukončí rychlostní zkoušku, bude moci zkontrolovat svůj výsledek na internetu. Pro rovnost podmínek bude každému závodníkovi stanoven časový limit, ve kterém musí dojet konkrétní erzetu.

Při online registraci budou mít závodníci možnost dát dohromady vlastní team zahrnující maximálně 20 osob. Startující budou klasifikováni v kategoriích: ženy open, muži open, muži masters (40 let +), hardtail (závodníci na kolech s pevným rámem). Vyhlášena bude také soutěž družstev, ve které rozhodne součet časů zdolání všech RZ, počítáno vždy z časů nejlepších tří jezdců dané skupiny (bez ohledu na kategorii nebo pohlaví).

Na vítěze čekají atraktivní ceny: fotoaparáty a kamery BenQ, oděvy, helmy a chrániče Endura, brýle Julbo, batohy Deuter, baterky a powerbanky Varta atd. Připravte se na výjimečný zážitek!

Těšíme se na Vás 27. července v Przesiece!

Program
Pátek 26.06. – registrace k závodu a vyzvednutí startovních balíčků
Sobota 27.06. – technická porada, závody, dekorace vítězů, společenský večírek
Neděle 28.06. – testování cyklistického nářadí, výlet s průvodcem po cyklotrasách po Krkonoších

logo1705