reklama

reklama

Pondělní videonálož (21-15 :)

pondelni-videonaloz-21-15Zas jedno pondělní dopoledne, kdy to za oknem vypadá, že by člověk nechtěl být v práci za počítačem snad ani minutu. Někdy to ale prostě nejde jinak. Snad vás tedy povzbudí alespoň pár podařených (nejen) bikových videí, co LT posbíral za minulý týden.

SCOTT ENDURO X RACE Sušice 2015
Jako první snímek si pojďme nadělit krátký sestřih z prvního závodu letošního druhého ročníku seriálu Enduro X Race, ze Sušice. Chcete-li vědět víc, přečtěte si naši původní obsáhlou reportáž – případně videozáznam z jednotlivých RZ.

Exposure & Adventure on Iceland’s Laugavegur Trail
Zas jedna výprava snů – s biky na Island!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Hometown Havoc feat. Bas van „Steez“bergen
Bas van Steenbergen drtí své lokální traily za doprovodu lokální hudby…

Life beyond Walls – New Zealand Episode 2
Opět jedna vzdálená exotika – Nový Zéland. „Po několika dnech špatného počasí se team SMITH konečně vypravil pokořit horské sedlo vedoucí přes jižní Alpy do oblasti Catenbury. Tedy do místa, které je vyhlášeným střediskem zimních sportů a které rovněž nabízí řadu úchvatných vysokohorských trailů!

Destination Trail – New Zealand
Nový Zéland ještě jednou, tentokrát v rámci série Specialized Destination Trail. V tomto díle nás pozve Hannah Barnes na legendární traily v oblasti Rotorua, kde se před pár týdny odehrálo první kolo Enduro World Series.

„Czech Enduro Patriots 2015″ by Author/Enduroteam.cz
Toto video již obletělo svět facebooku, kdo jej náhodou neviděl, má možnost podívat se znovu na to, co vše dokáží za řídítky Authoru Patriot Evo jezdci enduroteam.cz Jirka Fikejz a Tom Kutin.

Jako bonus si dejte FB video – Kouty RAW.

**BONUS 1** The Moth & The Flame „Young & Unafraid“
Není to zrovna bikové video! Vlastně je to hudební klip, ale zajímavý. Budeme i my schopni v takovémto věku řádit na svých kolech, jako tenhle pán na svém prkýnku???

**BONUS 2** Jay Alvarrez In California
Tohle je trochu k nas…! I takhle se dá žít v Kalifornii, když patříte mezi zlatou mládež. Člověk má alespoň o čem snít!!!

Jay Alvarrez In California (Alexis Ren) (HD 2015) from jay alvarrez on Vimeo.