reklama

reklama

Enduro World Series Round 1 | GIANT Toa Enduro

GIANT Toa Enduro 2015Včera jsme si shrnuli, jak to bude s enduro závody u nás a v nejbližším okolí a zjistili, že pokud se nechystáte tento víkend do Polska na EMTB.pl sérii, pak můžete ještě chvíli relaxovat. Nikoliv však jezdci Enduro World Series, jelikož ti startují na ostro již tuto sobotu 28.3. v novozélandské Rotoruře!

logo_new-zealandZávod nazvaný GIANT Toa Enduro se odehraje ve stejnojmenné lokalitě na Severním ostrově Nového Zélandu, (Rotorua na Google Maps) jako pevná součást dnes startujícího třídílného seriálu Crankworx, který se poslední dva roky rozšířil z Kanady do Francie a nyní i na Nový Zéland.

GIANT Toa Enduro zavede jezdce do míst zdobených přírodními termálními bazénky, lesy plnými hustého kapradí a luxusních přírodních trailů. Toto jednodenní enduro postrádá jakoukoliv asistenci lanovky či jiného druhu vývozu, proto bude pro jezdce znamenat dlouhý den v sedle. Vzhledem k většímu počtu startujících na „divokou kartu“ se můžeme dočkat i pár překvapení ve výsledkové listině.

První závod EWS obsahuje sedm rychlostních zkoušek (RZ), kdy na jezdce čeká poctivých 50 km v náročném terénu s celkovým převýšením okolo 1800 m. Na trati číhá mnoho odhalených kořenů a kamenů všeho druhu, stejně jako pevné traily nebo sekce se sypkým vulkanickým povrchem.

Více informací na webech:
www.enduroworldseries.com
www.crankworx.com

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

GIANT Toa Enduro 2015 – mapa
GIANT Toa Enduro 2015

GIANT Toa Enduro 2015 – rozpis
GIANT Toa Enduro 2015

Kalendář EWS 2015
GIANT Toa Enduro 2015
GIANT Toa Enduro 2015

GIANT Toa Enduro 2015