reklama

reklama

Pondělní videonálož (14 – 15:)

Daniel Dhers - ActionDalší pondělí a další nutnost srovnat se s realitou pracovního týdne po pár dnech volna. Ještě že jsme si vybudovali tradici pondělních videonáloží, aby se člověk z kraje týdne trochu rozehřál, pokochal a nabral inspiraci na další dny a snad se i hecnul vyrazit na kolo.

Tedy vzhledem k tomu, jak to dnes venku hezky svítí, se inspirace hledá snadno 😀
*Úvodní foto – RedBull.com

Elk Mountain Sunset Ride
Začněme malou kanadskou romantikou – sjížděním trailu v Elk Mountain za soumraku. Oblast Chilliwack, BC, Kanada.

Elk Mountain Sunset Ride from Wildland Media on Vimeo.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Trail Ride
Další kousek je z českých luhů a hájů. Na pohled normální trailové video, avšak s velice vymazlenou akční kamerou, kdy se nejspíš používal k natáčení dron. Klobouk dolů, klucí!

Destination Trail – Maui
Minulý týden jsme jedním trailerem představili projekt značky Specialized „Destination Trail“. Seriál videí mapujících zajímavé bikové lokality z celého světa. Zde je první díl, kde nás na výlet na Hawai pozvou Mitch Ropelato a Brad Benedict, abychom si s nimi na ostrovně Maui prohlédli traily v oblasti Makawao Forest.

Chris Akrigg-Bread And Butter
„Posledních pár let to vypadalo, že jsem své jezdecké schopnosti rozdrobil do mnoha různých disciplín. Proto jsem si řekl, že je na čase vrátit se zase na horské kolo. Zabalil jsem si tedy všechny svoje cyklo krámy a vyrazil do prosluněného Španělska společně se svým kamarádem a kameramanem Victorem Lucasem, abychom zde zmapovali, projeli a užili si pár pěkných přírodních trailů,“ Chris Akrigg.

Chris Akrigg-Bread And Butter from chris akrigg on Vimeo.

BC Roadtrip 2014 – Oooops we did it again
Zajímavý videodeník mapující výpravu jedné bandičky s koly do lesů a hor Britské Kolumbie!

Double Dare
Jasně, zima už je konečně za námi (snad), tak proč se k ní vracet? Nebo, proč ne! Koukněte, jak se dá taky řádit na fatbiku!!!

Double Dare from Felt Bicycles on Vimeo.

THE SYNDICATE – Episode 1
Zde asi není moc co popisovat – klasický seriál mapující příběhy borců ze Santa Cruz Syndicate. Letošní premiérový díl zobrazuje Ratboye, Grega a Peatyho, jak se připravují na sezónu 2015 a jak se perou s prvním svěťákem v DH (Lourdes, France).

BMX v opuštěném sanatoriu
Daniel Dhers a Kenneth Tencio – těmhle týpkům není cizí žádný neobvyklý spot, ale i pro ně byla novinka, když měli projet opuštěné sanatorium během akce Red Bull Haunted Ride. Netradiční, až mrazivá atmosféra dávno opuštěné budovy, z níž se stalo tajné doupě BMX a squatterů.

Celý příběh – RedBull.com

100 sekund, co tě donutí jít na kolo
Ještě jeden zajímavý projekt RedBull. Výzva pro filmaře – máte 100 sekund k tomu, abyste ze sebe vymáčkli maximum. Žádná hudba, zpomalené záběry ani jiné filmové triky. Jenom jezdec a kameraman a jejich umění!

Celý příběh – RedBull.com