reklama

reklama

Pondělní video nálož (16 – 15 :)

Pondelni-videonaloz-16-15Konečně zas jeden skutečně pěkný víkend za námi. Byli jste na kole? My ano, skoro celá banda BikeAndRide.cz řádila v Toulovcových maštalích a bylo to vážně super! Zpět ale do práce. Zde je na zahřátí klasická pondělní nálož bikových videí, které za minulý týden vybral Los Tomanos a moje maličkost.

DON’T LOOK DOWN – Mountain Biking on the Edge, White Line, Sedona, Arizona
Máte strach z výšek? Pokud ano, zavřete raději oči, než si pustíte toto video. Parta z Vital MTB zde zkouší své dovednosti na trailu zvaném White Line (Sedona, Arizona, USA).

Finding Two Wheeled Freedom in the Cowichan Valley
Horské kolo je nástrojem pro získání alespoň chvilkového pocitu svobody a souznění s přírodou. Takhle se hledá svoboda v Cowichan Valley – Vancouver Island, BC, Kanada.
Celý příběh

Finding Two Wheeled Freedom in the Cowichan Valley from Leftcoast Media House on Vimeo.

A day with the new Merida One Twenty 2015
Ve stylovém bikovém videu nemusí vždy účinkovat jen kultovní americké značky. Zde je důkaz místo slibů – snímek, kde se v hlavní roli představí Merida One-Twenty XT Edition.

A day with the new Merida One Twenty 2015 – More Mountain Bike Videos

Going Fat in Livigno
Fatbiky nejsou kola jen na sníh či písek. Jsou to výtečné stroje pro objevování, například trailů v okolí italského Livigna.

|| Going Fat in Livigno || from Martino Vincenzi on Vimeo.

Waiting for spring
Není každý den posvícení a nejsou každý den závody. Někdy je také třeba trénovat a testovat novou techniku. Sławek Łukasik v těchto dnech najíždí své lokání traily, aby se přichystal na novou sezónu v sedle NS Bikes Snabb Enduro.

Waiting for spring – More Mountain Bike Videos

Would you survive? Chasing the world’s fastest…
Na nejrychlejší DH jezdce planety čeká již brzy nová trať – Lourdes, France (UCI MTB World Cup). Přijměte pozvání na „on-board“ prohlídku, kterou bude komentovat Claudio Caluori, jenž se pokusí udržet se za zády jezdce jménem Loïc Bruni, který to má zde dokonale nalétané.

BONUS – Maštale RB ride
Jedno naše sranda videíčko z víkendového řádění v Toulovcově maštalích.

Stroje za sebou: RB CRR290, RB IQ575, RB new HT Enduro 275
Jezdci: Pišta, Zed, Bejk 😀