reklama

reklama

Lewis Buchanan posílí Banshee Bikes Factory Team

Lewis Buchanan posílí Banshee Bikes Factory TeamBanshee Bikes Factory Team představuje pro rok 2015 novou sestavu. Klíčovou novinkou je příchod mladého Angličana Lewise Buchanana, druhou posilou je mistr republiky Stanislav Sehnal a sestavu tradičně doplňuje zkušený borec Matěj Charvát.

(tisková zpráva)
Hlavní změnou v Banshee Bikes Factory Teamu pro rok 2015 je příchod mladého talentovaného Brita Lewise Buchanana, který se po roční pauze vrací do mezinárodního závodního kolotoče a rád by v novém týmu navázal na svoje výborné výsledky z minulých let. Druhou posilou je úřadující mistr republiky Stanislav Sehnal, který zatím dosáhl svých nejlepších výsledků na domácích soutěžích, ale to, že je schopen závodit i s evropskou konkurencí, už několikrát v jednotlivých závodech také dokázal. Ústřední postavou továrního teamu Banshee samozřejmě stále zůstává velezkušený závodník Matěj Charvát.

Je to právě kombinace Matějových dlouholetých závodních zkušeností na nejvyšší mezinárodní úrovni a mladistvá dravost Lewise a Standy, která vytváří v teamu to správné napětí, ze kterého můžou všichni členové těžit a posouvat svoje hranice.

Lewis Buchanan posílí Banshee Bikes Factory Team

quotation-BnR„Těším se na další úspěšnou sezónu a doufám, že se nám bude dařit dosahovat našich závodních cílů a zároveň dobře reprezentovat naše partnery. Jsem přesvědčen, že příchod Lewise Buchanana nám pomůže posunout celý team o kus dál a budeme tak zase o něco blíž těm nejlepším.“ Matěj Charvát

„Jsem moc rád, že mám šanci vrátit se do kolotoče světového poháru, ze kterého jsem v roce 2014 vypadl. Těším se na spolupráci s teamem a na možnost začít novou kapitolu v mé závodní kariéře. Už jsem měl možnost strávit nějaký čas na sjezďáku Banshee a musím říct, že už teď ho miluju. Všechno jde zatím dobře, ale jak to půjde doopravdy, uvidíme až v březnu na prvním svěťáku.“ Lewis Buchanan

Team Banshee Bikes se v roce 2015 zúčastní všech kol Světového poháru, Evropského iXS Cupu, vybraných závodů v Urban Downhillu, ale i tuzemských závodů včetně Mistrovství republiky a dalších významných mezinárodních akcí.

„Jsme rádi, že jsme titulárním sponzorem a že můžeme dál podporovat Matějův team. Těší nás sledovat pokrok teamových jezdců a doufáme, že letos dokážou ve Světovém poháru naplno využít svých schopností a dosáhnou co nejlepších výsledků.“ Keith Scott – Majitel a designér Banshee Bikes

V sezoně 2015 team Matěje Charváta podporují:
Banshee Bikes
Spank
DVO Suspension
ČEPS, a. s.
Kenny Racing
Maxxis Tires
HT-Components
Morgaw
FUNN
Cane Creek
e*thirteen
Atlas Brace
Malino Brdo Bikepark
Koolstop

Děkujeme všem sponzorům za jejích skvělou podporu a důvěru v náš projekt. Závody můžou začít, my jsme na sezónu připraveni.

Pro více informací určitě klikněte na zbrusu nové webové stránky teamu: www.bansheeteam.com

Případně sledujte novinky na facebooku: www.facebook.com/bansheefactoryracing

Lewis Buchanan posílí Banshee Bikes Factory Team