reklama

reklama

Downmall Tour 2015 #1 – Štětín, Polsko – Tomáš Slavík opět kraluje!

Downmall Tour 2015 #1 - Štìtín, Polsko – TomᚠSlavík opìt kraluje!Čím si zpestřit hluché zimní období? Silničáři mění asfalt za bláto, písek a sníh CX okruhů, dobrodruzi a cestovatelé pokukují či již sedlají „tlustá kola“ a vyznavači gravity disciplín se mohou již několik let před sezónou nažhavit díky závodům Downmall – letos dokonce ve formě třídílného Evropského seriálu Downmall Tour 2015!

(tisková zpráva | foto: Jan Kasl, Noana Aero, Photo ART.pl, DDFoto.pl, Antares Factoria.pl)
Novinku v historii pořádání sjezdových a dirtových kontestů v režii agentury Eastern Gravity pořádaných v suchu a teple obchodních center (u nás se tyto podniky odehrály v Liberci a také v Praze, kde původní místo konání OC Flóra nahradilo poslední roky centrum Arkády Pankrác) představuje již zmíněný seriál s názvem Downmall Tour 2015, který čítá tři závody startující v Polsku, v Německu a finále v domácím OC Arkády Pankrác (Praha)

Downmall Tour 2015
17.1. 2015, Štětín, Polsko
24.1. Berlín, Německo
31.1. Praha, Česká republika

Downmall Tour 2015 #1 - Štìtín, Polsko – TomᚠSlavík opìt kraluje!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Tomáš Slavík se bude před svým odletem do Jižní Ameriky – v rámci přípravy na seriál extrémních městských klání City Downhill World Tour 2015 – účastnit všech závodů Downmall Tour 2015, kde je horkým favoritem.

V Polsku tomu nebylo jinak – Tomáš Slavík, alias Datel, dokázal zvítězit ve všech svých jízdách a ve Štětíně bral jednoznačně zlato! Gratulace!!!

quotation-BnR„Downmall byl pro mě vždy zpestření zimní přípravy, ale letos je to už plnohodnotná série, na kterou je potřeba směřovat i svoji přípravu. V Polsku byla trať spíš kratší, než jak jsme zvyklí z Arkád. Spousta uzavřených zatáček, kde se mohlo chybovat a člověk na tak krátké trati jednoduše chybovat nesmí, jinak se na bednu nedostane. V každé jízdě jsem jel spíš rozvážně než zběsile a to se mi nakonec vyplatilo.“

„Nově jsem také závodil na celoodpruženém kole Ghost Hood FS, což je fourcrossový speciál, na jehož vývoji a výrobě jsem se podílel a musím říct, že to byla dobrá volba. Plánuju na něm udělat ještě menší kosmetické úpravy, pak bude pro tyto účely absolutně TOP. Příští víkend navazujeme závodem v Berlíně, kde se k nám přidají další německé hvězdy DH a 4X scény. Myslím si, že se máme rozhodně na co těšit!“

Obsáhlejší galerii fotek najdete na webu www.kierunek.szczecin.pl

Záznam vítězné jízdy Tomáše Slavíka

foto: Jan Kasl, Noana Aero, Photo ART.pl, DDFoto.pl, Antares Factoria.pl
Downmall Tour 2015 #1 - Štìtín, Polsko – TomᚠSlavík opìt kraluje!

Downmall Tour 2015 #1 - Štìtín, Polsko – TomᚠSlavík opìt kraluje!

Downmall Tour 2015 #1 - Štìtín, Polsko – TomᚠSlavík opìt kraluje!

Downmall Tour 2015 #1 - Štìtín, Polsko – TomᚠSlavík opìt kraluje!