reklama

reklama

Back on Wheels (Full Video)

Back on Wheels (Full Video)Včera slibované nové video od Fullface Productions je konečně zde, a to v plné délce. Náš kamarád a žijící „legenda“ Gaspi zas jednou vystupuje v roli průvodce, tentokrát však ne pro bandu nadšených freeriderů, ale pro kluka, který spadl z kola, poranil si páteř a dnes je na vozíku. Co je ale důležitější, tenhle kluk se nevzdává! Seznamte se s Michalem Kosíkem.

Projekt – We Love Cycling
Láska ke kolu je silnější než jakékoliv zranění. Toto video vám má dokázat, že i hendikepovaní jedinci se mohou účastnit kdejakého adrenalinového sportu.

Michal Kosík zasvětil horskému kolu celý svůj život a svého času trávil v sedle skoro každý den. Avšak po vážném pádu před pěti lety si poranil páteř, následkem čehož se již nikdy nepostaví na nohy. Není totiž příliš pravděpodobné, že by se jeho mícha znovu zahojila.
Back on Wheels (Full Video)

Michal je ale bojovník a srdcem nezdolný sportovec a proto se nikdy nevzdává. Postavil si svou vlastní terénní čtyřkolku (bez motoru) na základech horského kola a vrátit se zpět na kola – Back on Wheels. Poté, díky podpoře značky ŠKODA, se spoji s legendou MTB Richardem Gasperottim (Gaspi) a společně vyrazili do Francie do oblasti Alpes-de-Haute-Provence, aby se zde znovu vydali na svahy v sedle kola!
Back on Wheels (Full Video)

Michalova čtyřkolka je v mnohém unikátní a svým způsobem znamená velkou naději a motivaci pro mnoho hendikepovaných sportovců na celém světě. Přináší jim naději, že je možné vrátit se zpět na kola – Back on Wheels!

*Kdyby video z FB zase nešlo – Back on Wheels