reklama

reklama

TrailHead – nový rozcestník pro naše i vaše výlety

TrailHead.cz - novy prostor pro nase vyletyPřed chvílí mi ve schránce přistálo upozornění, že se usilovně pracuje na novém portálu, kde bychom mi všichni mohli sdílet své tipy na výlet, podělit se o oblíbené lokality, a tak dále. Zatím je aktivní pouze základní stránka, směřování tohoto projektu nás ale hodně zaujalo.

Prvně si klikněte na odkaz TrailHead.cz a uvidíte základní informace. Mapa ani možnost vkládání výletů zatím nebyly spuštěny, na celém projektu se zatím pracuje a rovněž se sbírají data týkající se zájmu nás bikerů a podobnou službu. Za BikeAndRide.cz zájem rozhodně máme. Krásně by se takto spravovala databáze našich cest, výletů a mapových, či lépe řečeno navigačních GPX dat.

Co TrailHead nabídne? – To, čím jej naplníme!

OBJEVUJ NEZNÁMÉ TRAILY
TrailHead nabídne přehledné zobrazení trailů i s hodnocením ostatních uživatelů a díky tomu možná objevíš ve svém okolí cesty, stezky a pěšiny, které zatím neznáš, přitom čekají jenom na tebe!

PŘIDÁVEJ NOVÉ
Každý uživatel bude moci vložit své traily nebo celé lokality a spravovat je, vkládat fotografie, videa, aktualizovat informace. Za své traily může sbírat cenné body a růst v žebříčcích hodnocení.

STAŇ SE ČLENEM KOMUNITY
V komunitě je síla a proto TrailHead umožní každému uživateli hodnotit kvalitu trailů a jejich obtížnost. Zároveň umožní přidávat další fotografie, videa a psát uživatelské recenze.

Teď už jen aby se to rozjelo…

TrailHead.cz - novy prostor pro nase vylety