reklama

reklama

BikeAndRide.cz v novém kabátku

BikeAndRide  responsive
Přes víkend jsme si trochu mákli a konečně nasadili novou šablonu našeho webu, kterou jsme již nějaký čas potichu připravovali. Základní struktura zůstává stejná, stejně jako typická zelená v pozadí. Změnila se barevnost obsahu a další věci. Co je ale klíčové – náš web je nyní plně responzivní, tj. přizpůsobí se automaticky přístroji, na kterém je zobrazen.

Nyní si proto můžete obsah BikeAndRide.cz plně vychutnat nejen na počítači, ale rovněž ve vašem tabletu či mobilu. Zmenšovat by se měla dynamicky i videa a další prvky – otočte displej na výšku a prolistujte si poslední články, otočte jej na šířku a pohodlně si i na telefonu přečtěte testy, reportáže, aktuality, a tak dále.

Přestože jsme na novém vzhledu delší čas dělali, jsme si vědomi toho, že ještě není vše na 100% odladěno. Proto prosíme o pochopení. Pár věcí je ještě třeba dodělat, upravit a vychytat. Web je zkrátka živý organismus, který se stále vyvíjí. Každopádně věříme, že se vám nová podoba bude líbit, lépe číst a snad i pomůže k snazší orientaci.

Za team BikeAndRide.cz – Štěpán Hájíček