reklama

reklama

GT bicycles opportunity – holky znovu v akci!

GT Bicycles Opportunity – lechtivý kalendář 2013 (příprava)Ukázku netradiční a mírně lechtivé prezentace sponzorů dívčí blonďaté sestavy z týmu GT bicycles opportunity jste již u nás viděli. Nyní je čas doplnit další působivé fotky a také důležité informace o sestavě, plánech a vybavení pro rok 2013.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

 

GT bicycles opportunity do nové sezóny přichází s novými tvářemi. V současnosti čítá patnáct závodníků napříč kategoriemi i disciplínami. V profi divizi opět sází na blonďatý trojlístek, ovšem s malou obměnou. Tým opustila Vendula Kuntová, naopak získal pod svá křídla novou posilu – Janu Valešovou. V týmu nadále zůstává Lucie Veselá a Hanka Ježková.
GT bicycles opportunity - holky znovu v akci

Bikerky se v nové sezóně postaví na start tradičně v žlutočerných barvách,
a to jak na domácím poli, tak i v závodech Světového poháru a dalších významných mezinárodních podnicích.

Holky však značky svých sponzorů dokáží prezentovat i jinak než upocené a zabahněné na závodních tratích. Začátkem roku vydaly video s ochutnávkou fotek, které nafotili v brněnském hotelu Barceló.

Další fotky budou zveřejňovány postupně v průběhu roku na facebookové stránce týmu.

Začátek února i března tráví tým v Itálii, kde se v Toskánsku připravuje na místních silnicích a trailech. Holky zahájí závodní sezónu v rakouském Langenlois a pokusí se opět zařadit mezi českou špičku.

 
GT bicycles opportunity - holky znovu v akci

Po loňském roce je co obhajovat – tři medaile z M ČR. K tomu jim opět pomohou biky značky GT. Konkrétně GT Zaskar Carbon je profesionální řada pevných horských kol s celokarbonovým monocoque rámem. Pro tuto americkou značku typická konstrukce Triple Triangle vytváří soustavu tří rámových trojúhelníků, která poskytuje celku nadstandardní tuhost a pevnost. K dispozici budou mít i celoodpružený stroj GT Zaskar Carbon 100 Pro.
GT bicycles opportunity - holky znovu v akci

Tým je zaměřen zejména na XC a eliminátor, ale v týmových řadách jsou i dva sjezdaři, kteří se představí v DH i 4X. Kompletní soupisku týmu najdete na www.bikeplac.cz v sekci tým.

Foto: Josef Vaishar