reklama

reklama

Marosana Never Dies III – Premiéra již DNES !!!

Dlouhé čtyři sezony jsem dokumentoval svou trnitou cestu po všech koutech světa, abych vám přinesl další díl NEVER DIES. S RSP teamem jsme prolili spoustu krve a peněz, propotili hodně dresů, projeli celý svět a užili pekelných chvil. To vše na té nejvyšší úrovni v rámci světových pohárů. Nechybí zde vzpomínka na největší festival Crankworx ve Whistleru společně s Michalem Prokopem, s Mr. Gaspim freeride v Utahu a Red bull Rampage. Downhill v Saalbachu, Leogangu i na Slovensku v Jasný.


Nejvíce prostoru ale dostala naše krásná země, a to v lokalitách Praha, Špindlerův Mlýn, Brno, Pec pod Sněžkou, Milevsko a další. To vše opepřené o přísný životní styl spojený s bikováním. Mistři svého oboru se rozvěšují na Ježíše, aby oko diváka nezůstalo suché. Technika a možnosti natáčení se posouvají dále a nikdo neumírá strachy.

Tentokrát veškerý materiál směřoval do rukou Fullface productions tak, aby namíchali smrtící koktejl všech nejlepších ingrediencí, mixu pádů, proher, vítězství, zábavy, dřiny, špíny a parties.

Jak se jim to podařilo můžete posoudit vy sami na premiéře 5. 4. 2012 od 19.00 hodin v pražském klubu Roxy.

Zvedněte zadek a přijďte podpořit tento jedinečný projekt a ujistit se, že Marosana never dies!
Program – MRSN NEVER DIES III – Klub Roxy, Praha

19:00 open a welcome drink
20:00 Dead set agains (old school Hardcore)
21:00 Status praesents (Machometal)
22:00 Maxim girls show
22:30 Křest DVD
22:45 Projekce MND III
23:30 Autogramiáda hvězd z filmového plátna
23:30 DJ Zelvín hraje k tanci a poslechu až do rána.

K tomu všemu vás večerem provede one man show Mr. Gaspi. Muziku namíchá pan DJ Zelvín, všem známí z MRSN 4 down. K vidění bude projekce dalších zajímavých projektů.

Těší se na vás MRSN Crew ve spolupráci s bike celebrity dead match.

MRSN