reklama

reklama

Ultramontane No.02 (video)

Ultramontane No. 2Máme tu druhý díl z kanadské zimní minisérie Ultramontane, jejíž první díl jsme uveřejnili nedávno. Aktuální druhá část zachycuje Connora a Dereka, jak pokračují v práci na novém trailu, užívají si teplý čaj servírovaný přímo z hořáku, v němž nesmí chybět kapka špiritusu a pak si zase užívají biking v kanadské zimní divočině.

Ultramontane No.02 from nsmb.com on Vimeo.

Ultramontane No. 2

Podobně jako v případě prvního dílu je tu ještě jeden bonus – Ultramontane & Company – Andreas Hestler

Andreas Hestler, přezdívaný Dro, začal svou cyklistiickou kariéru v roce 1986, ve stejném roce, kdy se narodili tvůrci seriálu Ultramontane. Po 25 letech má Dro za sebou dlouhou úspěšnou kariéru v rámci světového poháru, přitom ale neztrácí nic ze svého zápalu pro horská kola a touze po dobrodružství. Byla to jen otázka času, kdy Dro a Ultramontane spojí své síly. Dro nám ukázal, že si, i přes svůj věk nebo právě díky svým bohatým zkušenostem, dokáže all-mountain jízdu vychutnat do posledního okamžiku a že nám rovněž ukáže záda, kdykoliv si zamane.

Natáčení ve společnosti tohoto týpka jsme si opravdu užili a zažili také spoustu legrace. On má vždy v zásobě řadu historek, různých plánů nebo ztřeštěných nápadů. Dost se také zajímá o fotografování a tvorbu videa, což nám značně usnadnilo práci, když jsme na závěr všeho musely pořízený materiál roztřídit a sestříhat.

Ultramontane & Company – Andreas Hestler from nsmb.com on Vimeo.