reklama

reklama

BnR Finale Ligure Camp 2012 – přihlášky běží!

Finale Ligure Camp 2012BnR FINALE LIGURE CAMP 2012 je tu!!! Před pár dny jsme na našich stránkách uveřejnili reportáž z loňského parádního jarního bikování v italském Finale Ligure Letos tuto akci opakujeme, tentokrát jako regulérní zájezd, na který bych vás tímto rád pozval!

Připojte se k nám a vydejme se společně za super bikováním v teple u středozemního moře, v době, kdy se v Čechách paní zima bude jen neochotně vzdávat své vlády. Jedná se o sedmidenní zájezd, kde hlavní roli budou hrát downhill a enduro. Odjíždíme 24.března večer z Brna se zastávkou v Praze a Plzni. Zpět do našich domovů se vracíme 1. dubna.

ODJEZD

24. března 2012 – večerní hodiny
Nástupní místa – BRNO, PRAHA, PLZEŇ
Příjemné počasí na místě – prakticky zaručeno
finalecamp 2012 plakat

Tento, dalo by se říct, jarní přípravný DH/enduro kemp, není zdaleka jen o tom, že vás naložíme i s vašimi koly do auta a odvezeme 1500 km daleko ke středozemnímu moři, kde vám prstem ukážeme na místa, kam s kolem! Ne, máme tu několik bonusů navíc!

Aby ses moc nenadřel

Bonus č.1 – V první řadě náš doprovodný vůz bude zajišťovat shuttle servis – . bude nás vyvážet na kopec, abychom svá těžká kola nemuseli nahoru tlačit. Rovněž nás může odvézt do vzdálenějších míst, abychom okusili i jiné lokality a nezapomeneme ani na trochu kultury – naordinujeme si odpočinkový den s výletem do proslulého města zářivých kasin a formule 1 – Monte Carla!

Ochutnej co znamená Enduro!

Bonus č.2 – Kromě vašich kol bereme sebou také několik zánovních testovacích mašinek (modely 2012) – stroje Mondraker, dále GT a hlavně CANNONDALE – kola, která si budete moci na místě půjčit a prověřit v terénu, který je pro ně jako stvořený!

Zakončit to soutěží!

Bonus č.3 – Když už budeme „trénovat“ na stejné trati, kde se na sezónu pravidelně připravovali a připravují bývalý i současný mistr světa (Gee Atherton a Danny Hart – toho jsme zde v loni osobně potkali!), bylo by vyloženě škoda si nakonec nezasoutěžit. Uspořádáme si malý soukromý DH Race mezi účastníky campu o hodnotné ceny od našich sponzorů!
Finale ligure_foto

Tak, teď už jen pošlete přihlášku a jděte balit! Těším se na vás 24. března!

DŮLEŽITÉ INFORMACE

Termín: 24.3.-1.4.2012
Cena: 5100,- Kč (doprava mikrobusem)
**Cena: 3000,-Kč (vlastní doprava)
Cena zahrnuje: dopravu (volitelně**), ubytování v kempu, snídaně, shuttle servis, zázemí (WC, sprchy, mytí kol), testování kol, výlet do Monte Carla
Cena nezahrnuje: cestovní a úrazové pojištění, obědy, večeře a pitný režim
Vezmi si sebou: stan, spacák, karimatku, vařič atd. (kempinkové vybavení přijatelných rozměrů)

*Pro více informací využijte naše e-mailové kontakty
ondra@bikeandride.cz | Finalecamp@email.cz

Závaznou přihlášku si můžete stáhnout ZDE. Po vyplnění odešlete na mail Finalecamp@email.cz

Kapacita našeho vozidla je omezena – neváhejte tedy příliš dlouho!

PŘIHLÁŠKA na BnR Finale Ligure Camp 2012

Pro inspiraci jeden kousek z videa NWD 10, kde Gee Atherton řádí na trati ve Finale Ligure!