reklama

reklama

DownMall 2011 – Pražská premiéra

DownMall-2011Jak jméno akce napovídá, můžeme očekávat spoustu zábavy na jednom kluzkém a proskleném místě. Pro letošní kolo DownMallu si pořadatelé vybrali pražský obchodní dům Flóra. To vzbudilo velký zájem obecenstva i paparazzi.

Máme tu pro vás videjko, proto jen pár postřehů.

Postřeh č. 1

Všichni přezuli na streetový pláště, není se taky čemu divit!

Postřeh č. 2

Slavík je prostě mistr světových rozměrů. Nejen, že stál na bedně, ale on to dokonce vyhrál.

Postřeh č. 3

Tento ročník se od předchozích dvou lišil nejen tím, že byl v Praze, lišil se hlavně obsazením. Nechyběli tradičně zástupci DH a 4X, navíc se pořadatelé rozhodli připravit nám překvapení a to v podobě zástupců z freestyle scény. Ti se postarali o pořádnou zábavu!

Netro je naprosto gumovej člověk. Předvedl Double Tailwhip z dropu s odjetím přímo do vitríny. Damian ukázal krásnou a čistou 360 z dropu. Lída tam nasadil stylový X-up a v „ostré“ jízdě čistý Tailwhip. Klauzík předváděl pozoruhodné krasobruslařské výkony po dojezdu z dropu na naleštěné podlaze obchodního domu.

Postřeh č. 4

Novotňákova potetovaná pazoura byla opravdu obrovská a byla všude, kam jsem se podíval…

Postřeh č. 5

Posledním postřehem byl Červajz, který si neoblíbil dřevotřískovou hranu dopadu a udělal do ní pěkný záhryz. I přesto zvládl vybojovat 3. místo.

Akci musím shledat za velmi podařenou a už teď se těším na to, co pořadatelé uvaří příští ročník.

A teď to slíbené video.

Kamera a střih: Jakub Douda

Jako bonus tu máme pohled na celou tuto vydařenou akci očima a kamerou na helmě Matěje Charváta…

No a na úplný závěr, kdo by chtěl zavzpomínat na začátky této vydařené akce, tak se může podívat na video z ročníku 2009.

Kamera a střih: Jakub Douda