reklama

reklama

Spuštěna registrace na závod Przesieka Enduro MTB Series by Kellys

Enduro-MTB-Series-kellysJiž 22. dubna byla spuštěna registrace potřebná k účasti na prvním závodě Enduro MTB Series by Kellys, který se bude odehrávat 18. června v lokalitě Przesieka, tedy na polské straně Krkonoš. Tento závod i celá série jsou unikátní svým formátem „on sight“, tedy po našem „na oči“.

Závod samotný odstartuje 18. června v obci Przesieka. Pro lepší představu si můžete přečíst reportáž z loňského nultého ročníku.

Registraci je potřeba provést on-line na webu www.Enduro-MTB.eu, dokončit všechny kroky a zaplatit startovné, jinak nebudete zařazeni na startovní listinu. Celkový počet startujících je omezen 200 účastníky!

Vypsány budou vcelku tradiční kategorie: Junioři (15-21 let), Elita (21 až 39 let) a Masters (40 let a více). Samostatnou kategorii budou mít pochopitelně ženy a extra hodnoceni budou i jezdci na pevných rámech. Připraveno je rovněž i hodnocení teamů, kdy se do celkového výsledku počítají časy třech nejlepších jezdců bez ohledu na jejich kategorii a pohlaví.

Na místě vás bude čekat řada příjemných překvapení a doprovodný program, či vyžití po závodě v rámci „Mini-Arcade Tournament“. Pokud by vás to zajímalo, můžete si v průběhu celé akce na místě vyzkoušet či osobně prohlédnout řadu kol či vybavení, jmenovitě kola Kellys, automobily SsangYong, batohy Deuter, helmy TSG, čelovky Petzl, brýle Julbo, mazání Juice Lubes, či těsnící tmely Trezado a Airshot.

Více na webu
www.enduro-mtb.eu

Aktuality na facebook stránce závodu
www.facebook.com/EnduroMTBseries

MTB-series