reklama

reklama

Enduro závody včera, dnes a zítra…

Enduro Serie 2014V průběhu léta proběhly dva závody lokálních Enduro seriálů, které jsme bohužel z různých důvodů nestihli osobně navštívit. Člověk zkrátka nemůže být na více místech najednou. Pojďme se tedy na ně alespoň v rychlosti podívat prostřednictvím video sestřihů a zároveň se takto navnadit na dvě blížící se akce.

V první řadě se 3.8. odehrál již druhý ročník Enduro Race Zadov (report z Enduro Race Zadov 2013), kde se letos vystřídalo během pár hodin čtvero ročních období. Dopolední slunné počasí totiž v průběhu dne přerušily silné bouřky a nechybělo ani vydatné krupobití, díky němuž byla nakonec zrušena pátá erzeta. Na vyhlášení už ale zase svítilo sluníčko!

Oficiální report – Enduro Race Zadov – Čtyři roční období během čtyř hodin
Fotogalerie – Enduro Race Zadov 2014
Výsledky – Enduro Race Zadov 2014

Další závod Enduro Serie 2014 – Enduro Race Špičák 21.9.

Enduro Race Špičák 2014

ENDURO X RACE

Dva týdny po Zadově pokračoval druhým závodem další český, tedy spíše československý, enduro pohár – Enduro X Race – startující tentokrát na Slovensku v lokalitě Granč – Petrovce.

Níže je krátký video Teaser mapující dění na Slovensku a sloužící zároveň coby pozvánka na finálový závod, který startuje již zítra v Jeseníkách – Kopřivná/Malá Morávka.

Výsledky Enduro X Race – Granč Petrovce
Základní informace – Enduro X Race Malá Morávka 6.9. 2014
Mapa – Enduro X Race Malá Morávka (PDF)

Enduro X Race 2014

koprivna_plakat

Enduro X Race 2014

Foto: Enduro Serie (Miloš Lubas), EnduroXrace