reklama

reklama

650B se roztáčí naplno – Intense a Norco 27,5“

norco-intense-650bDost bolo špekulácií! Rozměr 650B je tu a zřejmě se na nás letos vychrlí v plné síle. Již dříve prosakující zprávy o novém parametru podpořilo představení několika novinek (kompletních kol) na festivalu Sea Otter Classic – Norco a Intense.

Norco si, dle informací kolujících na webu, pro příští rok nachystalo pohledné enduro, které kombinuje 160 mm zdvihu a středně velká kola 27,5“. Podle dosavadních informací to vypadá, že parametru 650B bude z odpruženářských firem zprvu nejvíce nakloněn SRAM. Nejen Revelation 650B, ale nejspíš i macatější Lyrik budou podrobeny natahování nohou. Norco, vedle představeného prototypu, chystá na příští rok i trail-bike (zdvih 140 mm) s tímto rozměrem kol.
norco-intense-650b

Podobnou sestavičku nabídne nerozhodným, nebo-li těm, kteří si za svou zvolí zlatou střední cestu, i další zámořská legenda Intense. Na kolech průměru 27,5“ se bude pohybovat jednak sourozenec před časem testovaného modelu Tracer 2, ale také mladší bratříček letošního novorozence Carbine. Máme se tedy sakra na co těšit!
norco-intense-650b

A mimochodem, všimli jste si sedlovky RockShox Revers s vedením ukrytým uvnitř rámu!? Myslím, že na poli teleskopických sedlovek začne být také brzy celkem dusnu…
norco-intense-650b