reklama

reklama

Michal Prokop 4Seasons #4 (video)

Michal Prokop 4Seasons #4 (video)Závěrečná 4. episoda seriálu four seasons ukáže Michala Prokopa v jeho plné cyklistické formě. Dům plný bicyklů není manýrem zhýčkaného profesionála, jen prostým vyjádřením potřeby prožít každý další den za řídítky. Čtvrtý díl 4seasons načneme na trailech v okolí západočeských Kraslic. Tentokrát měl Michal prostě chuť projet kus krásné přírody v sedle kola k tomu stvořenému.

Na druhém konci spektra aktivit najdeme trénink startů. Nejdřív je trénink, pak… Regenerace! I sem naplno vtrhla technologie. Compex Wireless je Michalovým nejnovějším každodenním parťákem pro těch pár hodin, kdy zrovna nešlape do pedálů. „Kdybych měl pokaždé zapojovat hromadu drátů, tak se na to vykašlu, ale takhle si i mezi tréninkovými bloky nastavým aktivní regeneraci a u toho můžu třeba koukat na televizi“
Michal Prokop 4Seasons #4 (video)

Lepší závěr série 4seasons bychom uměle nenaplánovali. Michalovi přišla pozvánka na bikrosový závod v kolumbijském Medellínu. Byl prosinec a cyklista Prokop se na druhém konci světa rval s řídítky svého speciálu, se zlomky sekund, s nástrahami tratě i s vědomím, že je na boj o body pro Londýn prakticky sám. I s faktem, že panáci z kanceláří UCI hodili jeho milovaný fourcross přes palubu, zatímco ti opravdoví nadšenci mu stihli hodit záchranný kruh v podobě nové světové série 4X Pro Tour.
Michal Prokop 4Seasons #4 (video)

Projekt Prokop / four seasons končí. Sezóna 2012 přinese jistě něco nového!