reklama

reklama

Chris Akrigg – step by step (video)

Chris Akrigg step by step (video)Zaznamenali jste nehodu Chrise Akrigga, jezdce týmu Mongoose, která se odehrála před sedmi měsíci? Nic hezkého, ale už se pomalu dává dohromady a vrací se do kondice krok po kroku. Slibuje, že bude zpět v plné síle již brzy! Držíme mu palce.

Ještě rychle k zmíněnému incidentu (video záznam najdete na konci článku) Tehdy si užíval den plný náročného trialování v otevřené krajině, až mu jeden skok (doskok) na kraj útesu nevyšel a on se zřítil několik metrů po skále. Dopadlo to tak, že musel přiletět vrtulník a s těžkými zraněními ho odvezl do nemocnice.
Chris Akrigg step by step (video)

Chris je ale velký bojovník a tak na sobě tvrdě dře, aby se mohl vrátit zpět. Nyní si alespoň užívá biking na svém novém kole Mongoose Slayton (nová řada v sestavě Mongoose, kterou jsem již dříve představili) po lokálních trailech v doprovodu svého psa. Zajímavé, už dlouho jsem neviděl nikoho, kdo by si jízdu po rozmáčených trailech takhle užíval.

„Toto video zachycuje postup mojí rekonvalescence. Prožil jsem si těžké chvíle od doby, kdy se mi stala ona nehoda, ale teď mám konečně pocit, že zase někam mířím. Já vím, to co teď dávám na kole není zdaleka na takové úrovni, proti tomu, co jsem zvládal dřív, ale je to zkrátka můj momentální stav. Jak ostatně říkám v tomto videu, zatím nejsem ve stoprocentní kondici, ale k tomu stavu znovu mířím. A já to dokážu, dostanu se zpět v plné síle! Díky všem za podporu.“ Chris Akrigg

Step by step from chris akrigg on Vimeo.

Chris Akrigg step by step (video)

Záznam nehody Chrise Akrigga

Not If, But When from chris akrigg on Vimeo.