reklama

reklama

Nový (revoluční) tmel do bezdušových plášťů Finish Line

Na výhody bezdušových plášťů jsme si již mnozí zvykli natolik, že je bereme za naprostou samozřejmost a nezbytnou součást nového kola, či nového obutí. Bezduše na tmelu ale s sebou přinášejí i několik záludností, na které je třeba dát si dobrý pozor. Značka Finish Line každopádně slibuje, že s jejich novým tmelem bude těmto starostem konec!

Vzhledem k tomu, že bychom tento týden rádi dohnali vícero restů z týdne předchozího, budeme maximálně struční! Nový tmel od Finish Line, s prostým označením Finish Line Tubeless Tire Sealant, je inovativním produktem, který by měl, dle slov zástupců značky: „Vyřešit všechny nevýhody tmelů, které jsou aktuálně na trhu.“ Měl by to být takový „supertmel“, nebo „supermlíko“. Skoro mi to připomíná knihu (a film) Mechanický pomeranč (Anthony Burgess).

Ale vážně, nový tmel Finish Line slibuje mnohé (viz níže), přitom se ale nejedná o řešení, které by někdo vymyslel teprve včera. Naopak základní forma tohoto tmelu již existuje delší čas, přičemž klíčová technologie pochází od značky MultiSeal (www.multiseal.us). Tato společnost vyrábí, vyvíjí a dodává těsnící tmely především pro terénní motorky a automobily. Finish Line proto jen ve spolupráci s tímto výrobcem lehce upravil složení, přizpůsobil jej podmínkám horských kol a nyní tento produkt uvádí na trh pod svým jménem, které jednoduše dobře známe!

Zde jsou vypsány základní přednosti nového tmelu Finish Line

  • Nevysychá! Proto nemusí být pravidelně doplňován do pláště (nenarůstá hmotnost)
  • Vydrží celou životnost pláště
  • Zalepí defekt až do velikosti 6 mm
  • Lze použít až do teploty -20°C
  • Před použitím není třeba protřepávat
  • Lze použít s CO2 pumpou pro nasazení pláště
  • Není toxický a hořlavý a nevyvolává alergické reakce
  • Neobsahuje čpavek a latex – nezapáchá
  • Jedná se o lety prověřenou technologii 

Co více dodávat? Snad jen tolik, že se jedná o naprostou novinku, která teprve pozvolna putuje na pulty našich prodejen. Již nyní máme ale od společnosti Progress Cycle slíbenu jednu lahev na praktické vyzkoušení! RB Bandit 675 a Rock Machine Blizzard 90-27 se již mohou těšit!

Dodávku tmelu Finish Line sledujte na: eshop.progresscycle.cz

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)