reklama

reklama

Mojekolo SKS Germany Ride Praha 14.2. 2018 | pozvánka

Pro ty z vás, kteří jste absolvovali minulou noční jízdu Mojekolo Knog Ride Praha, máte opět možnost s námi vyrazit tentokrát na valentýnskou jízdu noční Prahou. Budeme rádi i za nové přírůstky, kteří chtějí tento den lásky prožít netradičním způsobem. Naše další noční jízda nese název „Mojekolo SKS Germany Ride Praha“.

(oficiální pozvánka)
„Srazíme“ se před prodejnou Mojekolo.cz, ve středu 14. 02. 2018 v 18:00. Zájemci, kteří budou chtít vyzkoušet blatníky od značky SKS Germany (například model Fatboard – představení) prosíme, abyste nám zavolali na prodejnu Mojekolo.cz a domluvili jsme si podrobnosti.

Vyjížďka se bude konat i nyní pod taktovkou dlouholetých reprezentantů na horských kolech a mistrů republiky – Tomáš Vokrouhlík, Pepa Kamler a spoustu dalších z týmu Mojekolo.cz. Využijte je tedy naplno, můžete se mnohé přiučit a získat nejnovější informace ze světa cyklistiky. Celá večerní jízda se povede pohodovým tempem. Od prodejny vyjedeme směrem přehrada Hostivař – Petrovice – Dobrá Voda – Pitkovice – Čestlice – Křeslice a zpět.

Sleva 30 % na zboží v páru (přední a zadní blikačky, sada blatníků aj.) značek (Exustar, Kryptonite, SKS, R.S.P., Continental, ESIgrips, Knog).

Takže neváhejte, popadněte své kolo a přijeďte si protáhnout tělo, provětrat hlavu a strávit nějaký ten čas v blízkosti svých milých.

Tým Mojekolo