reklama

reklama

Pondělní videonálož BnR #30_2017

Občas byste snad ani nevěřili, co je třeba podniknout, aby člověk chytil trochu signálu a mohl dát dohromady novinku na web nebo poskládat tradiční Pondělní Videonálož. Včera večer jsem si ještě pohodově seděl v křesílku u rybníčku, dnes jsem musel o pár metrů přeparkovat auto a sednout si dovnitř, abych chytil LTE a přitom mi nekapalo na hlavu a do klávesnice.

Ale to jsou jen takové legrácky spojené s prázdninovým cestováním a prací „v terénu“, tedy všude, kde to jen trochu jde. Stále je to ale lepší, než jak jsem to řešil loni zkraje roku. Tehdy jsem byl objednán na řezání znamének a hned asi dvě nebo tři videonálože jsem skládal v čekárně před ordinací mého chirurga. Co je oproti tomu pár kapek z hůry!

Aktuálně jeden velký úkol a pár menších nápadů…

Vtipné je také to, jak se plány průběžně mění. Dnes jsem měl sedět na zcela opačném konci republiky a poslouchat informace o nových kolech značky XXX. Akce pro novináře se ale posunula, tak si můžu užít ještě chvíli volna. Každopádně tento týden bych se chtěl začít zase trochu více věnovat práci na obsahu webu, minimálně na střádání materiálu, který budeme postupně zveřejňovat a mám i pár nápadů, jak náš web do budoucna upravit a posunout…

Momentálně mám ale ve svém seznamu úkolů jeden důležitý bod a tím je dokončení testu Rock Machine Blizzard 90-27. Podklady jsou z větší části hotové, teď to vše ještě postupně učesat, nazdobit a poskládat. Nebudu radši slibovat nějaký konkrétní den, ale rozhodně bych tento test rád dokončil v tomto týdnu. Zbytek se uvidí podle situace.

Vedle jiného se totiž chci podívat na pár míst, kde jsem ještě nebyl a také se připravit na Mistrovství republiky v Enduru – Enduro X Race Sušice 2017. Historicky první mistrovství v této disciplíně u nás, jež se koná již tento víkend 29.-30.7. 2017. U toho prostě nesmíme chybět! Těšit se tak můžete na kompletní reportáž a zprostředkování našich zážitků z této akce.

Jesse Melamed – Rocky Mountain – Urge bp Rally Team

Brandon Semenuk Does It Again | Raw 100, Version 3

Věřím, že většina z nás již toto video viděla, ale znáte to: „Opakování je matka moudrosti“ a „pilování techniky je otcem čistého stylu“, jaký nám poslední dobou pravidelně předvádí Brandon Semenuk!

A flying Rat // Loosefest 2017 Gopro

Upřímně ani vlastně nevím, co je ten Loosefest 2017 GoPro, ale podle všeho je to contest pro naprosté šílence, kteří zapomněli, že člověk nemá křídla, nebo si minimálně pletou své kolo s motorkou a s disciplínou FMX! Nicméně zde je hned několik pohledů na tuto pekelnou akci!

Loosefest 2017 First Sends // Bigger than big

Podtitulek hovoří za vše: „Větší než velké!“

making love to Pila // 50to01

Ještě trocha nesmyslných poletů, bláznivého poskakování a jiných skopičin, kterými se baví parta 50to01.

Transplanted

Pěkná dílna, pěkné kolo (EVIL) a pěkné přírodní traily s „kanadskou hrabankou“. Prostě klasická severoamerická biková idylka!

Jesse Melamed rides Whistler Steeps

Jo Jesse! Toho jsem osobně potkal na prezentaci Rocky Mountain Altitude Powerplay! Veselej a šikovnej týpek, který na kole skutečně umí a má chuť jít do věcí, u nichž se ostatní trochu zdráhají. Občas ho to stojí nějaký ten šrám navíc, ale to mu zjevně nevadí!

Heli Biking Mount Cartier | Revelstoke, BC

Kanada do třetice, tentokrát se seriálem #followcamfriday a v podobě Heli Bikingu! To je ale provokace!!!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**CZECH MADE MAN**

Livigno 2017

Kolegové z Dolekopu si spolu s Gaspíkem užívali v Livignu, což jim docela závidím, ale člověk holt nemůže být všude!

saki – bikestrike

Když už nemůžu jet do Livigna, co se namlsat něčím lokálním. Je to sice starší kousek, ale tohle místo mě dost láká k prozkoumání!

KUPKOLO.cz MTB TRILOGY 2017 – final movie

Kdo nezkusil MTB Trilogy asi nepochopí… Takto to vypadalo na Broumovsku letos zkraje léta.

**BONUS**

GoPro Awards: MTB Through Mining Cave

Chápu, že jízda po povrchu zemském může být pro někoho otrava, proto hledá nové výzvy… Třeba opuštěné štoly! Mazec!!!

21 year old rides unicycle 5000km across China!

To je ale nápad, potrénovat na jednokolce, zabalit si saky a paky a vyrazit na 5000 km dlouhý trip přes Čínu. To už chce pořádné odhodlání!