reklama

reklama

Mojekolo & Moje jízda – vyjížďky pro všechny bikery

Jste-li z Pardubic a okolí, mohlo by vás zaujmout, že zdejší prodejna Mojekolo bude pořádat veřejné vyjížďky, kterých by se měl účastnit slavný závodník silničního pelotonu, dnes již biker tělem i duší, Jan Hruška.

Vyjížďky s Honzou Hruškou, naplánované na cca 90 minut, odstartují již tento čtvrtek 1. června a měly by se opakovat každých 14 dní. Aktuální informace přitom budou k nalezení vždy na Facebook stránce události, respektive na FB profilu Mojekolo.

Více v původním textu pozvánky

Při 90minutové jízdě ti bude dělat společnost zkušený průvodce – biker tělem i duší, Jan Hruška*. V současnosti manažer závodního týmu oblečený v trikotu Ghost Team. 

Můžete se mnohé přiučit, načerpat nejnovější informace ze světa cyklistiky, projet se a vyvětrat si hlavu. Na startu vás čeká malý dárek – klíčenka a odznáček.

Nestihneš tuhle jízdu? Nevadí. Vyjížďky se budou pravidelně opakovat ve 14denních intervalech, vždy ve čtvrtek.

Sraz vždy v 17h u prodejny MOJEKOLO, Labský Palouk 495, 530 09 Pardubice.

Pro více aktuálních informací sleduj FB Mojekolo.cz

*Jan Hruška
Dosud jediným českým cyklistou, který oblékl trikot pro vedoucí jezdce (Giro d’Italia 2000). I přesto, že občas osedlá svůj závodní stroj Ghost Lector, po 18 profesionálních sezónách má kolo už jen jako způsob, jak z pozadí lépe sledovat vývoj závodů a „manažírovat“ závodníky z GHOST Team.