reklama

reklama

N1 TEAM 2017 – představení

Cyklistická sezóna je již opravdu tady, za pár dní startují první závody nejen ve světě, ale i na starém kontinentu, závodníci finišují s přípravou a toto je právě ideální doba na představení nového závodního týmu. Není velký, ale čítá velká jména domácího cross-country!

(tisková zpráva)
Jmenovitě je řeč o sestavě N1 TEAM, kterou budou nově reprezentovat: Mistryně republiky a pravidelná účastnice závodů světového poháru Karla Štěpánová a mladý nadějný mistr republiky, závodník světového poháru do 23 let Jan Vastl. Hlavním manažerem a zároveň závodníkem je Zdeněk Löffelmann, sportovec tělem i duší a stejným způsobem businessman, který má dlouholeté zkušenosti v cyklistickém světě.

N1 TEAM je postaven zcela nově s jasnými ambicemi pro sezonu 2017.

Karla Štěpánová, jezdkyně kategorie Elite Women, má ambice jasné – dominance na závodech českého poháru, stabilní umístění v top 20 na závodech světového poháru se snahou nakukovat do top 15. S tímto cílem by ráda uspěla na mistrovství světa a Evropy, kde chce být ne hůře než v top 15. Její první představení v letošní sezoně se blíží, za 14 dnů se postaví na start podniku kategorie C1 v rakouském Langenlois.

Jan Vastl je jezdec kategorie U23 a jeho ambice budou spočívat ve snaze být nejlepším závodníkem své kategorie na závodech českého poháru s výhledem stabilního umístění v top 5 na závodech světového poháru se snahou nakouknout do top 3. Se stejným nasazením se Honza chystá útočit na mistrovství světa a Evropy. Honza už má za sebou start na kyperském Sunshine Cupu, dalším závodem bude třetí díl italského poháru v Montichiari.

Karla Štěpánová – N1 Team

V těchto výše uvedených ambicích budou mít závodníci N1 teamu k dispozici skvělé zázemí a vybavení. Jedním z hlavních partnerů týmu je firma CZECH TOURISM, všichni tři naši závodníci budou pro nadcházející sezonu sedlat kola světoznámé švýcarské značky BMC.

Jan Vastl – N1 Team

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Dříve jsme informovali, že team bude sedlat kanadskou značku kol Kona, ale v průběhu jara přišla zajímavá nabídka, které jsme využili. Modely kol, které budou naši závodníci sedlat, jsou pevný bike BMC TEAM ELITE 01 a celoodpružená verze BMC FOURSTROKE 01 s vodítky řetězu CABTECH. Kontakt s terénem obstarají pláště a ráfky americké značky WTB, sedla a gripy jsou od firmy ERGON.

Tretry, oblečení a doplňky dodávají týmu firmy NORTHWAVE a FOX, hlavy budou mít naši závodníci chráněné od firmy GIRO, závodní energii obstará výživa CHIMPANZEE. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na firmy STRABAG, SPORT INVEST, KOLO PRO ŽIVOT.

FOTO: Jakub Fišer